A pus mâna pe TELEFONUL fiicei sale. Ce A GĂSIT în el a ÎNGROZIT-O!

A pus mâna pe TELEFONUL fiicei sale. Ce A GĂSIT în el a ÎNGROZIT-O!

Mama unei fete de 15 ani a avut un șoc după ce a văzut ce se ascundea în telefonul fiicei sale. A fost atât de revoltată încât a luat chiar și măsuri legale.

Carlene Walsh, în vârstă de 40 de ani, a fugit în camera fiicei ei după ce aceasta a strigat-o disperată. Fata și-a scăpat telefonul pe jos și i-a spart ecranul. Când l-a conectat la laptop să vadă dacă își mai poate salva datele, s-a șocat.

În loc de pozele ei, au apărut poze porno explicite, făcute de amatori. Cel mai probabil asta s-a întâmplat dintr-o eroare a sistemului de operare, însă Carlene a fost atât de indignată încât s-a dus cu mobilul la magazinul de unde l-a cumpărat și a amenințat că-l va da în judecată.

În mod bizar, pozele deocheate au fost făcute cu un alt telefon, cu doi ani înainte să fie cumpărat de Carlene și nu se știe cum au ajuns pe el.

Conducerea magazinului a declarat că este foarte puțin probabil ca telefonul, nou fiind, să aibă stocate în memoria internă asemenea poze, dar cu toate acestea, angajații vor investiga situația.

Carlene-Walsh

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.