RAPORT/ România, din nou în STARE DE URGENȚĂ!? Un MILION de CAZURI în SEPTEMBRIE

RAPORT/ România, din nou în STARE DE URGENȚĂ!? Un MILION de CAZURI în SEPTEMBRIE

România ar putea intra din nou în stare de urgență, la începutul lunii august, potrivit unui raport care a ajuns pe masa Comitetului pentru Situații de Urgență, informează Realitatea.net.

Conform raportului, acest lucru se va întâmpla în condițiile în care numărul îmbolnăvirilor cu coronaviurs va continua să crească. Știm foarte bine că distanțarea fizică nu se respectă în mare parte, iar spitalele rămân fără locuri la terapie intensivă.

Raportul analizat de Comitetul pentru Situații de Urgență arată că România ar putea ajunge la un milion de infectări în septembrie.

Scenariul analizat spune că România ar putea înregistra, luna viitoare, între 2000 – 4000 de cazuri grave. Cei care au participat la analiză au luat în calcul distanțarea fizică și spun că în momentul în care vom respecta regulile vor scădea și cazurile de coronavirus.

Numarul de cazuri de coronavirus a crescut în țara noastră cu 54,3% față de săptămâna trecută iar prognoza realizată de o companie privată și predată Comitetului Național pentru Situații de Urgență arată că avem creștere supra-exponențială a cazurilor de coronavirus.

Sursa: Realitatea.net

  1. Pe de o parte ni se spune ca daca respectam regulile numarul de infectati va scadea,iar pe de alta parte, foarte interesant, ni se spune ca sigur in septembrie sigur vom avea satare de urgenta.Foarte interesanta aceasta certitudine.Nu trebuie sa uitam ca acest a-l doilea val afost anuntat inca din aprilie.Nu vreau sa supar pe nimeni dar exista o singura certitudine.Aceasta Psiho-Pandemie este foarte bine planificata,ceea ce ma face sa cred ca, indiferent cat ce bine vom respecta regulile si cate masti vom purta,Covidu’ i-si va urma cursul pre-stabiluit de catre cei care i-au dat viata! Interesant de vazut soldateii de tinichea a-i lui iohanis si arafat cat de departe vor merge cu distrugerea Romaniei si a DEMNITATII umane?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.