RĂSCOALA, varianta ELECTORALĂ: PDL vrea să trimită agitatori în stradă împotriva prim ministrului Victor Ponta!

RĂSCOALA, varianta ELECTORALĂ: PDL vrea să trimită agitatori în stradă împotriva prim ministrului Victor Ponta!

Gheorghe Falcă şi PDL continuă acţiunile iresponsabile şi ilegale în campania electorală, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad.

„Din informaţiile noastre, PDL pregăteşte un protest de stradă care nu este autorizat cu ocazia vizitei primului ministru Victor Ponta. Este o iniţiativă ilegală şi lipsită nu doar de bun simţ şi civilizaţie, ci şi de responsabilitate. Este extrem de grav ca un partid politic să trimită activiştii la acţiunile electorale ale altui partid, pentru că reprezintă o ameninţare la ordinea şi siguranţa publică.

Este nedemn pentru Arad ca un partid politic şi un politician cu funcţie de reprezentare pentru comunitatea locală să aibă un comportament tipic pentru o organizaţie interlopă. Obsesia lui Gheorghe Falcă este ca arădenii să iasă în stradă şi să protesteze împotriva Guvernului. Cum nimeni nu are de gând să protesteze împotriva Guvernului Ponta, Gheorghe Falcă încearcă să adune indivizi plătiţi sau constrânşi să creeze probleme.

PSD Arad îşi reînnoieşte invitaţia adresată tuturor celor care sunt implicaţi în campania electorală să respecte legea şi să ferească arădenii de scandaluri inutile. În acelaşi timp, PSD Arad solicită autorităţilor în drept să ia măsurile necesare pentru asigurarea unui climat de legalitate şi păstrare a ordinii publice, să nu se lase intimidate de atitudinea agresivă a lui Gheorghe Falcă”, precizează social-democraţii arădeni în comunicat.

  1. Dl Falca,matusa tamara,UE,NATO o sa aduca si martienii in strada dupa mintea voastra,ca va iubeste prostimele! Derbedeilor,in strada doar voi puteti aduna „crema” Romaniei ca aveti bani furati si va permiteti sa platiti,doar nu platiti din buzunarul vostru ci al nostru,saracindu-ne! Fiind impostori de ultima speta,o-ti fi uitat cum manevrati,in parlament,pe nefericitul Sobaru,cum imbecila invatatoare Angel,teleormaneanca zburdalnica,facea greva foamei pe 5000 de euro apoi,drept recompensa ca si-a jucat bine rolul s-a trezit,rosie,senatoare….josnici/jalnici,scarbosenii din grupul de crima organizata dovedit a fi PSD!!! ps. faceti orice sa iasa pontrax presedinte,acest EBOLA ,trimiteti,deja,buletinele de vot la mortii condusi de dragniloviki,multi-dupa cateva condamnari de la referendum- nu vor mai risca sa iasa din cimitire,sa stea la coada,sa intre in cabina de vot si sa va voteze…asa ca trimiteti buletinele la cimitire….altfel,in puscarie o sa putreziti-acolo va este locul,excroci nenorociti si fara creier!

    Raspunde
  2. Era sa uit,pupati-l,azi,in cu.,pe marele vostru conducator-chiar pe autostrada finantata din fonduri europene pe vremea dnei ministru ANCA BOAGIU,voi n-aveti un proiect national finantat,doar in vorbele voaste veninoase/mincinoase,n-aveti timp,voi furati,furati,furati,asta-i ocupatia voastra!-cu delegatia lui,angajati-va ca si in Arad,nu doar in moldova/oltenia rosii,castiga oligofrenul si la treaba…va cauta DNA…guzganul rozaliu-stiti,sforarul excroc hrebe-si alt deputat penal rosu,adam,ala,idiotul de la Brasov au cerere pt.arestare…in parlament,fiindca faceti ce vreti si acolo,opuneti-va,ce dracu,doar la voi in latrina,pardon,partid,toti sunteti ingeri…tiran,de vina este dl presedinte Traian Basescu si toti cei care vrem sa traim intr-o tara civilizata…nu scoateti placa asta din priza…hrebe/adam/abramburica/nica/sova/dragnea etc.se ascund,deja,in haznaua de la Cornu,la bombonel puscariasul si-si scriu notitele pt.jilava…

    Raspunde
  3. Democratie inseamna ca fiecare poate sa isi exprime liber opiniile politice si sa respecte legea. Altfel avem anarhie. Nu inteleg de ce PDL Arad ar face acte dovada de acte anisociale, este absurd si degradant. Am vota cu acest partid la 2 alegeri consecutive, acum insa el nu mai reprezinta pentru mine nimic.

    Raspunde
  4. Atentie postaci si sobolani rosii,stati pe newsar.ro,va dau doar informatii exacte/corecte,nu va dezinformez,asta face sectia voastra de propaganda stalinisto-bolsevica de la Bucuresti,preluata de propagandistul-pupincurist local,nulitatea absoluta,ghendertrax si oficioasele,inclusiv online,finantate din banii nostri sau din cei furati tot de la noi. A mai cazut la datorie-adica,incultilor,ne-a furat de ne-a rupt-un alt tar pesedist,excrocul fugar NICOLAECIUC,un moldovean jegos-aleg aia la excrci intr-o veselie,cat de multi prostanaci!?-fost dumnezeu la CFR pe vremea cui? a celui mai mare excroc din istoria Romaniei,adrian nastase,BOMBONEL!- excrocul puscarias,prin influenta pe care o are in pesede,si-a tras pt.CORNU-mosia mica,cea mare a fost tara-50 la suta din alocatia bugetara a jud.Prahova!!! Revin la excrocul moldoveano-bombonelian-un fel de apostol aradean-NICOLAECIUC care,imediat dupa ce justitia a inceput sa functioneze,dupa 2004,si sa-l intrebe de marile realizari pesedistoide sub inteleapta indrumare a excrocului mondial,nastasel,a fugit din tara in America-exemplu urmat de constantinescu de Constanta,alt tar rosu,excroc/mosier notoriu-unde si-a petrecut,in lux,pe banii furati de la gura romanilor,vreo 6 ani. A fost inhatat,trimis in tara si,azi,condamnat de judecatori exceptionali-sunt patrioti reali nu falsi-de la ICCJ la 4,6 ani de puscarie. Guzganilor pesedisti aradeni,atentie,va bate DNA la usa,dormiti in canale sa nu va gaseasca,procurorii vin pe la ora 5 dimineata…sau plecati dracului la rusi!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.