Razie de amploare a poliției în Boul Roșu – Ráczfertály (FOTO)

Razie de amploare a poliției în Boul Roșu – Ráczfertály (FOTO)

Echipaje formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali au desfășurat, miercuri după-amiaza, o acțiune de amploare în zona cunoscută cu denumirea populară “Ráczfertály”.

Mai mult de 160 de persoane au fost legitimate, 93 de vehicule verificate, au fost reținute 4 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost date 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 19.000 de lei.

În cadrul activităților desfășurate, în zona Boul Roșu au fost depistați doi minori, din Timișoara, căutați de polițiștii timișeni din ziua de 13 aprilie. Aceștia au fost predați reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, în vederea luării măsurilor legale.

Un arădean, de 63 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,55 mg./l. alcool în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Aceste acțiuni continuă, fiind desfășurate periodic, în mai multe zone din municipiu, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: IPJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.