RAZIE printre persoanele fără adăpost! Ce au găsit polițiștii locali asupra lor (GALERIE FOTO)

RAZIE printre persoanele fără adăpost! Ce au găsit polițiștii locali asupra lor (GALERIE FOTO)

Polițiștii locali arădeni au făcut o razie miercuri, 22 noiembrie 2017, printre persoanele fără adăpost  care își fac veacul în Piața Gării, ca urmare a  numeroaselor sesizări venite din partea cetățenilor și a autosesizărilor din teren.

Locuitorii din zonă susțin că nu se simt în siguranță în prezența oamenilor străzii, mai ales că de cele mai multe ori aceștia sunt sub influența băuturilor alcoolice sau chiar a substanțelor halucinogene, se arată într-un comunicat de presă a Primăriei.

Razia polițiștilor locali s-a desfășurat în două etape: prima între orele 12 și 13, iar a doua între orele 17 și 18. Cu această ocazie un număr de 11 persoane fără adăpost au fost identificate.

În urma controlului corporal preventiv, asupra lor au fost găsite pungi și sticluțe cu aurolac, cuțite tip briceag, lame și telefoane mobile. Telefoanele au fost restituite, în schimb lamele și cuțitele tip briceag au fost confiscate. Sticluțele și pungile cu aurolac au fost distruse”, a declarat directorul adjunct al Direcției Poliția Locală, Laurențiu Tudose.

Acțiunile pentru depistarea oamenilor străzii și  eliminarea de pe domeniul public a adăposturilor improvizate de aceștia vor continua și în zilele următoare.

Ne-am propus să identificăm toate zonele din municipiu frecventate de persoanele fără adăpost. Mizăm și pe sprijinul cetățenilor în depistarea locațiilor cu adăposturi improvizate”, a completat Florin Barna, directorul general al Direcției Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.