Răzmeriţă în organizaţia PNL din Alfa

Răzmeriţă în organizaţia PNL din Alfa

Nu e bârfă, e o certitudine. Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă. Că la o şedinţă cu conducerea Organizaţiei Municipale, mai mulţi membri din fosta organizaţie a PDL Alfa şi-ar fi exprimat nemulţumirea vizavi de faptul că partidul nu face nimic pentru ei.

Oamenii şi-au etalat nemulţumirile în faţa preşedintelui Organizaţiei Municipale, Geanina Pistru, care ar fi rămas cu gura căscată, uimită că „oamenii ei dragi” au răbufnit la adresa partidului.

Interesant de urmărit e câte adeziuni la noul PNL se vor aduna în Alfa…

  1. ”DOAMNA” Geanina se lauda ea si fam.ei, ca e iubita de toata lumea.Realitatea este alta.Toata lumea o uraste ,femeile din primarie au multumit la d-zeu ca s-au scapat de ea.Cele din partid au parasit organizatiile de uratul ei…deci doamna Giani …dute naibii cu isteriile tale de taranoaca de HASMAS.

    Raspunde
  2. Alfa nu mai are organizatie pdl-pnl decat o mica gasca care la randul ei este total nemultumita de conducerea actuala a partidului fiind formata din finii si nasii fam. PISTRUI GEANI ….Ati distrus acest partid….sa va fie rusine!!!

    Raspunde
  3. Sa clarificam un lucru, o singura doamna poate repune ordinea in organizatia femeilor liberale , aceia este d-na Simona Iorgovan , asa ca Giani Pistru….la oale si blide cu tine /

    Raspunde
    • Da marea doamna iorgovan ajunsa consilier peste noapte, fără vechime doar cu un pumn de arginti si multa linguseala pe lângă galis căruia i-a întors spatele fără remuscari…mare doamna mare caracter de tarnova

      Raspunde
      • PARDON!!!!!!!!!!!!!! Simona Iorgovan nu are nimic cu Tarnova,este din Araneag .Vinitura.TARNOVA este capitala de judet,ca doar a dat municipiului o pepiniera de prefecti.

        Raspunde
      • D-na STELA ,cred ca stati prost cu geografia,intre Iorgovan si COLDEA este o mare diferenta.El e tarnovan nu doamna!Va rog sa nu ne jigniti si sa faceti deosebirea…

        Raspunde
    • SCUZEEEE!!!!! .SINGURA DOAMNA CARE INTRADEVAR POATE ADUNA ORGANIZATIILE DE FEMEI CARE AU FOST IN PDL(asta nu inseamna ca nu mai sunt,sunt dar stau deoparte) ESTE D-NA DORINA CHAMBRE.

      Raspunde
  4. Stimata redactie, va rog sa postati cateva poze cu Simonica, nefardata si naturala ,va multumesc.

    Raspunde
  5. Mai exista vreun om de valoare si caracter in PDL? Cam toti au plecat! Doar un exemplu va rog!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.