Reacţia PROFI după acuzaţia că VINDE CARNE EXPIRATĂ: „Situaţia se va rezolva în justiţie”

Reacţia PROFI după acuzaţia că VINDE CARNE EXPIRATĂ: „Situaţia se va rezolva în justiţie”

Reprezentanţii PROFI au reacţionat după acuzele aduse de un şef de magazin din Arad, care a afirmat că superiorii săi i-ar fi cerut să vândă carne expirată, spălată cu detergent și oțet.

După ce acesta ar fi refuzat, conducerea l-a suspendat din funcție, susţine şeful de magazin.

Iată reacţia reprezentanţilor PROFI:

 

COMUNICAT DE PRESĂ

PROFI RESPINGE AFIRMATIILE NEFONDATE PRIVITOARE LA ACTIVITATEA SA

În presa de azi au fost facute unele afirmatii cu privire la suspendara unui sef de magazin PROFI din Arad, afirmatii pe care PROFI le respinge, facand urmatoarele precizari:

Mai multi angajati ai acelui magazin au reclamat recent ca seful unitatii comite abuzuri grave si nu respecta procedurile PROFI. Am declansat o ancheta interna preliminara din care a rezultat ca reclamatiile sunt fondate, ca acel angajat aplica aleator o serie de reguli, inclusiv unele elementare, cum ar fi raportarea orelor suplimentare efectuate de angajati, astfel incat acestea sa poata fi platite conform legii.

Compania a decis suspendarea sa din functie, iar in momentul cand a aflat hotararea, el a inceput o serie de actiuni ilegale care merg de la dezinformari scandaloase si pana la exercitarea de presiuni asupra angajatilor care nu s-au alaturat protestului sau. Presiunile au degenerat chiar si in amenintari fizice la adresa lor. Situatia se va rezolva in justitie.

PROFI respinge afirmatiile denigratoare nefondate privitoare la activitatea sa avand in vedere ca siguranta alimentara este prima prioritate a magazinelor PROFI. Apreciem faptul ca vor urma controale de la diversele institutii sesizate de seful de magazin, deoarece consideram ca astfel se va dovedi o data in plus falsitatea declaratiilor sefului de magazin, si ca magazinele noastre respecta clientii, angajatii si, nu in ultimul rand, legislatia in vigoare.

Citeşte şi:

CARNE EXPIRATĂ SPĂLATĂ CU DETERGENT, scoasă LA VÂNZARE într-un supermarket din CENTRUL ARADULUI?!

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.