RECOMANDARE pentru persoanele care suferă de ASTM: NU OPRIŢI tratamentul din proprie iniţiativă

RECOMANDARE pentru persoanele care suferă de ASTM: NU OPRIŢI tratamentul din proprie iniţiativă

Persoanele care suferă de astm sunt rugate să nu îşi întrerupă sau schimbe medicaţia fără să discute în prealabil cu medicul.

Persoanele cu forme moderate și severe de astm au un risc mai mare de a dezvolta forme complicate în urma unei infecții cu noul coronavirus. De aceea se recomandă respectarea cu strictețe a măsurilor de autoprotecție: distanțare fizică față de alte persoane, evitarea pe cât posibil a părăsirii locuinței, igiena strictă a mâinilor și obiectelor cu care intră în contact, evitarea aglomerației.

Este recomandat ca pacienții diagnosticați cu astm (adulți și copii) să NU își oprească medicația din proprie inițiativă, inclusiv corticosteroizii inhalatori sau orali, fără a consulta un medic. Administrarea medicației trebuie realizată conform recomandărilor medicului curant. În cazul unei exacerbări a simptomelor specifice astmului, este recomandat ca pacienții să urmeze planul terapeutic recomandat și să ia imediat legătura cu medicul curant în vederea stabilirii celui mai eficient tratament.

NU modificați schema terapeutică! NU eliminați sau adăugați medicamente în schema terapeutică fără recomandarea unui medic!

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.