„Scut pentru SPITALUL MEU” – O campanie pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Cum poți ajuta

„Scut pentru SPITALUL MEU” – O campanie pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Cum poți ajuta

Cadrele medicale din Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad se află în prima linie în lupta cu SARS-CoV-2, în această perioadă dificilă.

Ca să trecem cu bine peste această perioadă au nevoie de aparatură medicală, echipamente de protecție, dezinfectanți, teste pentru diagnosticare, spune Diana Vogel, purtătorul de cuvânt al DGASPC Arad. Aceasta a inițiat o campanie online de strângere de fonduri pentru spital.

„Propun această inițiativă pur civică în sprijinul Spitalului Clinic Județean de Urgență  Arad. Pentru că mulți ne întrebăm ce putem face pentru a ajuta Spitalul, lansez această linie de donații. Nici nu contează valoarea sumei donate, ci contează că ne unim forțele într-un scop comun. Pentru a ne ține sănătoși bunicii, părinții, pe cei dragi. Binele se face din om în om, așa mă gândesc și sper că vom reuși să adunăm banii atât de necesari în momentele critice care urmează, care să facă diferența între azi și mâine. Între viață și moarte. Banii ajung în conturile Asociației «Zi de BINE» fondată de Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, iar ONG-ul cumpără cele necesare și le trimite la spital. Transparent și public. Să auzim de bine!”, anunță Diana Vogel.

Cei care vor să doneze, o pot face aici: https://zidebine.galantom.ro/fundraising

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.