RECORD la AGROMALIM 2014: Cea mai numeroasă participare din istoria evenimentului!

RECORD la AGROMALIM 2014: Cea mai numeroasă participare din istoria evenimentului!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 11 – 14 septembrie 2014, la Complexul Expo Arad, cea de-a XXV-a ediție a evenimentului internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje – AGROMALIM. Potrivit organizatorilor, ediția din 2014 se bucură de cea mai numeroasă participare din ultimii 25 de ani.

Peste 250 de firme și crescători de animale din nouă țări: România, Ungaria, Germania, Austria, Italia, Slovenia, Spania, Polonia și Serbia își vor expune produsele și serviciile în cadrul evenimentului pe o suprafață record de 3.500 mp interior și 25.000 mp exterior.

„Este pentru prima data în 25 de ani de eveniment când AGROMALIM adună la Arad peste 250 de participanți și o suprafață record de expunere. Pentru instituția Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad este o confirmare a unui bun management și a unei strategii care dă roade. Am reușit să creștem acest eveniment, astfel încât să fie printre cele mai căutate puncte de interes pentru nouă țări. Mai mult decât atât, AGROMALIM va aduce în fața participanților, un produs în premieră mondială”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, într-o conferinţă de presă.

conferinta de presa camera de comert

În cadrul AGROMALIM vor fi expuse: tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate, animale de rasă (taurine, ovine, cabaline, animale de hobby).

„Cea de-a XXV-a ediție Agromalim va propune o abordare modernă, axată în principal pe oportunități de dezvoltare. Întâlnirile de afaceri internaționale organizate dau șansa participanților să își creeze noi pârghii de colaborare în țară sau peste hotare. Conferințele desfășurate pe parcursul evenimentului vor trata măsurile din PNDR 2014 – 2020, precum și alte forme de sprijin pentru agricultori pe diferite programe naţionale și europene de finanţare și susţinere a agriculturii. O altă noutate pentru eveniment este cursul de agricultură ecologică mixtă, o șansa pentru toți cei care sunt interesați să se perfecționeze în domeniu, dar și pentru cei care sunt la început într-o astfel de afacere”, a declarat la rândul său Adrian S. Negrău, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Târgul este deschis publicului de joi, 11 septembrie, de la ora 11 până la 18, vineri și sâmbătă între orele 10 și 18, iar duminică de la 10 la 16.

Pe parcursul celor patru zile de eveniment, transportul este asigurat gratuit de organizatori, de la stația Podgoria.

  1. nush cum a declarat negrau. el mimeaza ca nu stie sa vb bine romaneste, a stat chipurile prin austria mult timp si a uitat, patriotul, sa vb limba. poate il ajuta prietena si angajata la camera, mai stii, ca doar camera n-are bani asa ca negrau face economie, foloseste personajul si ca …. si ca angajata. printzipii neicusorule, printzipii…..

    Raspunde
  2. si individul ne invata despre camera si abordarea moderna. inseamna ca tre sa mai stea de vb cu tipul de la expo care organizeaza agromalimul de multi ani si care stie cu ce se mananca acest targ, defapt singurul de succes, nea adi sa explice gaurile pe care el, datorita unui „managemant modern”, le da frecvent camerei, vezi cazul cu patinele, …. . Si sa speram ca nu-l va da afara si pe acesta (Cimi)

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.