Senatorul Igaş, despre Ponta şi Tăriceanu: Vor să-l trimită pe Acarul Păun la Cotroceni!

Senatorul Igaş, despre Ponta şi Tăriceanu: Vor să-l trimită pe Acarul Păun la Cotroceni!

Coaliţia de guvernare se pregăteşte să calce din nou în picioare statul de drept, consideră senatorul PDL Arad Constantin Traian Igaş.

„După ultimele declaraţii ale preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu şi ale premierului Victor Ponta privind o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, vedem cum aceşti oameni, care până la urmă conduc Guvernul şi Parlamentul, nu au nici o oprelişte în faţa singurei dorinţe care îi mână în luptă”, a spus senatorul arădean.

Acesta afirmă că, deşi preşedintele este la sfârşit de mandat iar contextul internaţional este unul foarte tensionat, Ponta şi Tăriceanu nu se gândesc decât „cum să facă să-l trimită pe Acarul Păun la Cotroceni în persoana preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea”.

„Aceşti doi oameni vor să declanşeze în România o altă criză politică tocmai după ce, la Summitul NATO, România şi-a îndeplinit datoria şi pentru noi şi pentru vecinii noştri, primind garanţii de sprijin din partea partenerilor. România astăzi nu mai simte un risc de securitate, dar Guvernul lui Ponta şi PLR-ul lui Tăriceanu vor să contribuie la declanşarea unei crize politice interne în unul din cele mai tensionate momente internaţionale de după Războiul Rece”, a declarat Constantin Traian Igaş.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.