Rectorul Universității „Aurel Vlaicu”, în vizită la Consulatul General al României la Gyula

Rectorul Universității „Aurel Vlaicu”, în vizită la Consulatul General al României la Gyula

Rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, prof. univ dr. Ramona Lile, alături de o delegație a universității arădene, s-a aflat zilele trecute în vizită la Excelența Sa Florin Vasiloni, consulul general al României la Gyula, la sediul misiunii din Ungaria.
„Rectorul Ramona Lile, recent reconfirmat în poziția de conducător al univesităţii de stat din Arad, pentru un nou mandat de patru ani, a facut o prezentare generală a universității, care cuprinde nouă facultăți. La instituția arădeană lucrează în acest moment în jur de 400 de persoane (cadre didactice și personal administrativ) și învață circa 6.800 de studenți, dintre care aproximativ 80 de studenți străini. La această instituție studiază și tineri proveniți din cadrul comunității istorice românești din Ungaria”, a declarat Florin Vasiloni, consulul general al României la Gyula.
Diplomatul român şi rectorul arădean şi-au manifestat dorinţa de susţinere reciprocă a unor proiecte care să vizeze dezvoltarea colaborării în beneficiul românilor din Ungaria. Cu această ocazie, rectorul universității arădene i-a înmânat consulului general Florin Vasiloni, Diploma de Excelență, alături de placheta Universității „Aurel Vlaicu”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.