Religia se CLATINĂ! A fost DEZVĂLUIT SECRETUL păstrat de Vatican vreme de 500 DE ANI!

Religia se CLATINĂ! A fost DEZVĂLUIT SECRETUL păstrat de Vatican vreme de 500 DE ANI!

Un mesaj transmis de Michelangelo prin intermediul uneia din picturile de la Capela Sixtină sapă adânc la temelia religiei.

Mesajul a ieşit la iveală în urma cercetărilor efectuate de o echipă de oameni de ştiinţă şi este conţinut de una dintre fresce, intitulată „Separarea luminii de întuneric”. Astfel, portretul lui Dumnezeu ascunde imaginea unui creier, element prin care pictorul a vrut să transmită un mesaj incredibil: Michelangelo a reliefat astfel faptul că omul este înzestrat cu inteligență superioară și nu are nevoie de intermedierea religiei pentru a ajunge la Divinitate.

Prin acest mesaj, Michelangelo ar fi dorit să protesteze împotriva corupției existente în cadrul Bisericii Catolice.

Foto: blog.comshalom.org/a1.ro

Loading...
 1. fuck you antena1
  cu sturile voastre de cacat
  mm

  Raspunde
 2. Logic, se vede clar, ca asa e………..nu e nevoe s-a fi cercetator , or filozuf…!!!!

  Raspunde
 3. adevarat….nu inteleg de ce avem nevoie de biserica ca sa ne auda D-zeu rugaciunile?….daca ma rog in camera mea fara sa stie nimeni si nu ma duc niciodata la biserica asta inseamna ca EL nu ma asculta?…gresiti….siiii religile mereu aduc razboi sau discutii aprinse sau au astupat gurile oamenilor de stiinta din trecut amanintandu-i de erezie doar ca sa nu deschida careva mintiile oamenilor

  Raspunde
  • Adevarat ai spus !De ce sa avem intermediary in credinta care sa si imbuibe din treaba asta?

   Raspunde
  • Poi la fel cum iti mai vizitezi parintii pamantesti la fel ar trebui sa il vizitezi si pe cel ceresc.Si intotdeauna cand mergi la biserica incearca sa te gandesti ca mergi pentru tine si nu pentru fetele bisericesti.Nu trebuie neaparat sa faci ce face popa ci sa faci ce zice popa,din cuvantul lui Dumnezeu.

   Raspunde
   • Serios? Asta te invata pe tine biserica? Dar daca te rogi in pestera, sau in padure crezi ca Dumnezeu nu te aude? Pune-ti intrebarea: ce rost au cupolele a(i)urite sau crucile de aur? Sau ai impresia ca Dumnezeu este doar in biserica cu cupola aurita? Oare (mai) sunt multi ca tine?

    Raspunde
  • Mai bine spune ca ti-e lene sa mergi la biserica :)))

   Raspunde
  • Luca 2 : 49.
   De ce m-ati căutat ?
   Oare nu stiati ca trebuie sa fiu in* casa Tatălui Meu ?…
   Daca vrei sa gasesti pe Domnul Iisus numai la biserică îl găsim, putem trage clar concluzia din versetul de mai sus !

   Raspunde
   • Casa tatalui meu=un ceruri,divinitate,rai
    Nu intr-o cladire,incapere materiala,palpitabila
    Religia a fost impusa ca un mod de a controla societatea, manipula
    Cerceteaza si tu la randul tau pentru a te lumina
    Multumim

    Raspunde
    • AI DREPTATE…BISERICA NU FACE ALTCEVA DECAT SA MANIPULEZE MINTILE OAMENILOR…DUMNEZEU E IN NOI…DACA AVEM CREDINTA…PENTRU A TE RUGA…ORICE LOC E BUN…IN MIJLOCUL NATURII…A CREATIEI SALE!PENTRU A -L GASI PE DUMNEZEU…NU TREBUIE SA PLATESTI…PREOTI…TREBUIE SA-TI DESCHIZI SUFLETUL CU SMERENIE SI SA-L CHEMI!

     Raspunde
     • manipuleaza mintile oamenilor pentru ca modifica cuvantul lui Dumnezeu,dar exista si rugaciunea unde se aduna doi sau trei in numele meu va fi mai multa putere si eliberare ce poate face un singur om daca este patimit si ceilalti nu se roaga pentru el,nu suntem noi oare creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu?nu trebuie noi sa ne rugam impreuna unul pentru altul pentru ca asa a lasat Dumnezeu ,cercetati mai mult si mai ales cuvintele lui Isus ca el este singurul fiu al lui Dumnezeu noi restul suntem si nu suntem fii ai lui Dumnezeu din cauza pacatului ,Isus este cel care ne impaca cu Dumnezeu nimeni altcineva dar pentru asta trebuie sa ne rugam in numele lui Isus

   • Casa tatălui este corpul uman,

    Raspunde
   • Serios acum:(mai) sunt multi ca tine? Tu nu vezi manipularea? Spune-mi tu ca ceea ce ai citat mai sus exista in varianta originala a Bibliei. Tu stii cum a ajuns in varianta actuala? Tu stii ca religia este cea mai puternica arma de manipulare a maselor de oameni(prosti)?

    Raspunde
   • GARGARICEALA DE BIBLIE SCRISA DE FAMILIA CALPURNIUS PISO IN TIMPUL IMPERIULUI ROMAN CA SA CONDUCA USOR MASELE DE MAIMUTE SCLAVE ANALFABETE DIN VREMEA ACEEA SI CELE CE VOR URMA… STIIND CA MASELE SE CONDUC PRIN NEVOI SI FRICA PT CA SI CLASELE DOMINATE SA II JUPANEASCA PE DOBITOCI…

    Raspunde
   • serios? dar isus cand se ruga de ce mergea departe de oameni? ori pe muntele maslinilor, ori in gradina ghetzimani…cititi bine nu partial…vedeti unde il gasiti pe Isus rugandu-se…nu in sinagoga, acolo a fost fix un exemplu cand a fost copil…

    Raspunde
  • Eu cred ca daca va rugatii singurica in camaruta dv.nu mai trebuie sa platitii nimica cai deajuns ca platim impozit lä credinta noastra la stat.si nu le mai bagatii si lor de o luminarica,de orice vinde ei in biserica.dau faliment

   Raspunde
  • Avem nevoie de biserica pt a plati darile!!!nu din alt motiv!

   Raspunde
  • Ba e bine să-te rogi in cămăruta ta dar Biblia ne spune ca nu e suficient trebuie să avem părtăsie si cu alti,Domnul Isus spune că acolo unde doi sau trei se adună în numele Lui să ceară ceva acolo e prezent si El.

   Raspunde
   • Cate clase de scoala ai terminat? Nu te supara ca te intreb, dar ceea ce ai scris tu pare cam…cretin. Tu esti invatat doar sa ceri? Mai si multumesti din cand in cand?

    Raspunde
   • Isus nu a avut nevoie de biserici sa adune oameni

    Raspunde
    • ionut(realistul) 17 mai, 2015, 4:20 pm

     Biblia;este un lucru bun pt toti cei care o inteleg ,cum ar fi cele 10 porunci,dar degeaba daca 30%din oameni respecta asta(facerea de bine) iar restul de 70% nu(facerea de rau) pt.ca religia in sine e ceva ce sa repetat odata, si se v’a repeta din nou(aceasi greseala)scaparea de sub control a omului,a fi liber,a face ce vrea,a se descurca fiecare cum poate,aici e greseala, fiecare isi cauta existenta asa cum poate,influentata de omul modern,care reflecta starea de bine pentru o perioada scurta de trai(viata)…etc,se poate discuta mult si bine[oricum viata pe pamant nu este de acum 2000 de ani ‘este de milioane ,asa ca stiinta se creaza greu dar distruge repede]

     Raspunde
 4. religia= Bullshit…. punct.. adevarata religie se afla in launtrul fiecarei persoane… de aceea in biblie se mentioneaza ca… corpul nostru este un ”templu” …

  Raspunde
  • Dar degeaba ai o clădire frumoasă si e goală si nu locuieşte nimenea in ea la ce foloseşte de acea trebuie citită Biblia şi împlinită ca în acel templu să vină Duhul sfânt si să locuiască ..fi Binecuvântat

   Raspunde
   • Cladirea frumoasa de care spui tu , sa stii ca nu este nici odata goala , tot timpul Domnul Iisus se afla in Ea , iar mai apoi e plina de cresti ce cu fiecare ocazie merg cu placere la rugaciune , in fiecare duminica , in fiecare sarbatoare , si ca sa stitit si voi , de ce este nevoie de Biserica ? Este nevoie de Biserica pentru ca acolo unde sunt mai multe suflete prezente si se roaga impreuna la Dumnezeu si la Maica Sa , acolo e rugaciunea mai puternica si El este prezent acolo !

    Raspunde
    • LOL Cum spuneam mai sus: Religia este cea mai puternica arma de manipulare a maselor. Punct!!! Religia nu are nimic in comun cu credinta! Adica are, se foloseste de credinta pentru a obtine sau a-si indeplini planurile mai murdare,mai ascunse.

     Raspunde
 5. pe vremea cand apostolii propovaduiau cuvantul lui iISUS prin lume au ajuns pe o insula unde oamenii pe care i-au gasit nu stiau alta rugaciune decat DOAMNE AJUTA ,atat spuneau si nici o alta ”poezie!,apostoli au stat o vreme si i-au invatat si alte rugaciuni dupa care au plecat cu barca pe marer.la un momentdat cativa dintre oamenii de pe insula au venit dupa barca mergand pe apa ca pe pamant rugandu-i pe apostoli sa-i mai invete o data rugaciunile ca le-au uitat,la care apostoli le-au zis ca nu e necesar si sa zica in continuare DOAMNE AJUTA ca si pana la venirea lor. deci nu conteaza cate ”poezii!spui ci cu adevarat conteaza ce e in sufletul omului daca crede cu adevarat cea ce spune!!!

  Raspunde
 6. agentul Vasile sa traiti 3 martie, 2015, 9:53 am

  Asa v-a spus voua Michelangelo?

  Raspunde
 7. Se clătina prostia. Nu asta a vrut Dumnezeu sa ne arate. Nu popi și icoane. Nu mi de sfinți pictați. Nu pentru asta ni la dat pe Unicul Fiu. Biserica ortodoxa română este doar o politică pentru nenorociți de popi. ” să nu îmi faci Chip Cioplit ” să nu iei în desert numele Meu” cine este de fapt Pasps? Chiar nu simt nimic pentru acești intruși, sunt niște simpli oameni ca și noi. Eu cred în Tatăl, Fiul și Sf Duh. Și în Cea Născătoare de Dumnezeu. Cum poate unul dintre acești Sfinți să fie mai puternic decât Acel ATOTPUTERNIC. Cum se poate ca o Mumie “moaște ” să vindece dacă nu este de le Tatăl? . Sunt profund Îndurerată de tot ce văd, citesc și trăiesc pe acest pământ.

  Raspunde
  • E plina lumea de manipulati. Daca au ajuns sa se calce in picioare pentru pupatul oaselor si o sticla de apa statuta pentru care mai si platesc, nu iti trebuie mult sa iti pui intrebarea: oare (mai) sunt multi ca ei?

   Raspunde
  • lasa pe nascatoarea de Dumnezeu ca si ea e la fel ca si noi oamenii si nu trebuie sa ne inchinam ei ca este tot om ci numai lui Dumnezeu

   Raspunde
   • ionut(realistul) 17 mai, 2015, 4:28 pm

    acum logic vorbind:chiar credeti ca va invia cineva?ex.eu astept sa invie bunicul,bunicul astepta sa invie bunicas-o si tot asa va fi pana la sfarsitul omenirii si al multor vietuitoare ,dar viata va fi si fara om asa cum a fost dinozauri,viata se va stinge odata cu planeta,mai exact stie cel care ajunge sa fie in viata atuncicand planeta ajunge la apogeul ei.

    Raspunde
    • ionut(realistul) 17 mai, 2015, 4:32 pm

     dar sa nu uitam ,pana atunci trebui sa fim oameni,a iubi,a invata,a respecta,a construi{a face bine e platit cu bine si viceversa.

     Raspunde
   • Anonim
    4 martie, 2015, 8:41 am
    Cand se va afla adevarul va veni armagedonul

    daca nu Iubeste cineva pe Fiul Omului sa Fie Anatema Maranata!
    Domnul Nostru Isus Hristos Vine!

    Raspunde
 8. ionut(realistul) 17 mai, 2015, 4:33 pm

  Biblia;este un lucru bun pt toti cei care o inteleg ,cum ar fi cele 10 porunci,dar degeaba daca 30%din oameni respecta asta(facerea de bine) iar restul de 70% nu(facerea de rau) pt.ca religia in sine e ceva ce sa repetat odata, si se v’a repeta din nou(aceasi greseala)scaparea de sub control a omului,a fi liber,a face ce vrea,a se descurca fiecare cum poate,aici e greseala, fiecare isi cauta existenta asa cum poate,influentata de omul modern,care reflecta starea de bine pentru o perioada scurta de trai(viata)…etc,se poate discuta mult si bine[oricum viata pe pamant nu este de acum 2000 de ani ‘este de milioane ,asa ca stiinta se creaza greu dar distruge repede]

  Raspunde
  • ionut(realistul) 17 mai, 2015, 4:35 pm

   acum logic vorbind:chiar credeti ca va invia cineva?ex.eu astept sa invie bunicul,bunicul astepta sa invie bunicas-o si tot asa va fi pana la sfarsitul omenirii si al multor vietuitoare ,dar viata va fi si fara om asa cum a fost dinozauri,viata se va stinge odata cu planeta,mai exact stie cel care ajunge sa fie in viata atuncicand planeta ajunge la apogeul ei.

   Raspunde
 9. ionut(realistul) 17 mai, 2015, 4:36 pm

  acum logic vorbind:chiar credeti ca va invia cineva?ex.eu astept sa invie bunicul,bunicul astepta sa invie bunicas-o si tot asa va fi pana la sfarsitul omenirii si al multor vietuitoare ,dar viata va fi si fara om asa cum a fost dinozauri,viata se va stinge odata cu planeta,mai exact stie cel care ajunge sa fie in viata atuncicand planeta ajunge la apogeul ei.

  Raspunde
 10. În Biblia se găsește Cuvântul lui Dumnezeu dat oamenilor pentru a pricepe , e adevărat în măsuri diferite, felul în care a fost construită Armonia Universală dar și felul în care aceasta s-a stricat. Mai mult decât atât Biblia prezintă Soluția ca Armonia să fie refăcută iar omului i se revelează Calea pe care ar trebui să o urmeze. Că el nu vrea este o altă problemă cee ține doar de alegerea individuală și de credința fiecăruia. Biblia este mult mai mult decât o carte indiferent de ceea ce spun unii sau alții. În ea se găsesc scrise cuvintele vieții veșnice.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.