REPLICĂ DURĂ în politica arădeană: Ce îi răspunde Ioan Cristina lui Florin Tripa

REPLICĂ DURĂ în politica arădeană: Ce îi răspunde Ioan Cristina lui Florin Tripa

Senatorul Ioan Cristina a avut astăzi o replică dură ca urmare a afirmaţiilor de zilele trecute ale consilierului judeţean Florin Tripa, secretar executiv al PSD Arad.

Întrebat despre afirmaţiile făcute la adresa sa, senatorul a declarat: „Nu doresc să comentez prostiile domnului Tripa, căruia numai un căpăstru îi mai lipseşte”.

 

  1. bolânzeala curată :))))))))))))))))))))

    Raspunde
  2. cat de nesimtit poti sa fi d.le Cristina?

    Raspunde
  3. Băăăă s-a trezit perlosu, cu aburi in cap dă interviuri să vadă tăt natu că și el e păci nu numai Gogu.Degeaba perlosule tu dai doar replici si vorbesti de căpăstru , Gogu vorbeste de buget etc.E o diferență cam ca intre primărie si perla..

    Raspunde
  4. Ar fi bune soluții din partea tuturor, nu doar comentarii de prost gust. Oameni fara normalitate, cei care postează comentarii licentioase

    Raspunde
  5. Felicitări dl Senator.

    Raspunde
  6. Presa virtuala a ajuns locul unde niste dibitoci jicnesc bunele intenții ale unor oameni care fac ceva pt Ineu.ma refer la asfaltările din Ineu, realizate prin aportul primarului si a senatorului Cristina

    Raspunde
  7. Putin spus ,, căpăstru, ,! Ar fi trebuit sa spui ,, jug,,…caci Tripa e un mare bou

    Raspunde
  8. Pt Jean ,Adi ,Bebitzu: sunteți niste redusi mintali.sa va fie rușine la obraz.porci nesimțiti.rog admin sa identifice acesti nemernici care comentează la comanda politica a unor impostori

    Raspunde
  9. Jalnic si nerusinat acest personaj numit(a) Cristina,un limbaj suburban care il apropie foarte tare de un comportament de tip cocalar, atata poate biata creatura, marea problema este insa accea ca bipedul este senator in Parlamentul Romaniei .

    Raspunde
  10. A inebunit Lupu, Domnu senatori pune si matale oameni cu cel Putin doua clase sa te laude nu cretinoizi ca tucalaru asta anonim care e de toata jena ca tine de fapt, ca nu esti cu nimic mai bun.

    Raspunde
  11. Ala esti tu! Sugaciule!

    Raspunde
  12. Nu mai spuneti de domnul ciupe pe aici ca sanatorul,asta e un sobolan pe langa ciupe

    Raspunde
  13. Face-ți ceva cu tâmpitu ăla ce semnează anonim că-i caz de Mocrea domnilor din pdl.

    Raspunde
  14. Domnu ciupe este singurul politician adevarat din arad, ar trebui sa ne laudam cu el, veti vede daca va fi primar ce salarii mari vor fi in Arad.

    Raspunde
  15. Anonimule, nu esti decat un excrement social care puti si te vei descompune.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.