Reprezentanţii Agenției de Dezvoltare Regională V Vest, în vizită la complexul „Curcubeu” (FOTO)

Reprezentanţii Agenției de Dezvoltare Regională V Vest, în vizită la complexul „Curcubeu” (FOTO)

Municipiul Arad a fost evidențiat de Agenția de Dezvoltare Regională V Vest ca exemplu de bune practici pentru atragerea de fonduri europene. Reprezentanții Agenției au vizitat, astăzi, Complexul de educație interculturală pentru copii și tineret „Curcubeu”, recent modernizat cu fonduri europene. Acesta este unul din proiectele pentru care Primăria Arad a obținut fonduri europene nerambursabile în cadrul Programului Operațional Regional 2007 – 2013.

Fondurile nerambursabile în valoare de peste 400 de mii de lei au fost utilizate pentru reabilitarea termică și dotarea clădirii pentru a eficientiza costurile de funcționare, a crește capacitatea Complexului „Curcubeu” și pentru a permite diversificarea serviciilor sociale oferite.

Complexul „Curcubeu” administrat de Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară a CLM Arad oferă servicii socio-educaționale pentru copii și tineri din familii cu risc social, în special din comunitatea romă, pentru a preveni abandonul școlar și a le crește șansele de integrare socială.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.