Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj, în perioada Paștele Catolic

Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj, în perioada Paștele Catolic

Autorităţile de frontieră au anunțat că în acest sfârșit de săptămână, când creștinii catolici celebrează Paștele Catolic, circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe teritoriul Ungariei.

Astfel, autorităţile de frontieră din Ungaria au comunicat că circulaţia acestui tip de vehicule se derulează după următorul program:

Intervalul orar (ora României)Trafic autovehicule cu o capacitate mai mare de 7,5 tone
29.03.2024, intervalul orar 07.00 – ora 23.00Restricţionat
  
31.03.2024, intervalul orar 07.00 – ora 23.00Restricţionat
  
01.04.2024, intervalul orar 07.00 – ora 23.00Restricţionat
  

În intervalele vizate de restricţii şoferii automarfarelor au obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la reluarea circulației pe drumurile publice din ţara vecină. În acest sens, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea va ţine legătura permanent cu autorităţile de frontieră din Ungaria în vederea dispunerii unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului la ridicarea restricţiilor.

În intervalul orar menționat mai sus, traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale, iar Poliţia de Frontieră a dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru derularea unui trafic fluent si asigurarea unui control operativ şi eficient.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

  1. […] Citeste articol integral Sursa & Foto Credit- “newsar.ro” […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.