Retail manager-ul OMV Petrom România, ACUZAT că a permis SIFONAREA a peste 340.000 de EURO din conturile Petrom Nădlac

Retail manager-ul OMV Petrom România, ACUZAT că a permis SIFONAREA a peste 340.000 de EURO din conturile Petrom Nădlac

Marian Toader, primarul comunei Zăbrani aflat în stare de arest la domiciliu într-un dosar instrumentat de DNA, în acelaşi timp deţinător al SC Vest Oil SRL, îi aduce acuze grave lui Adrian Nicolăescu, retail manager în cadrul OMV Petrom România.

Potrivit lui Marian Toader, în perioada 2010 – 2012, Adrian Nicolăescu ar fi comis un „abuz grosolan” şi ar fi dat dovadă de „neglijenţă în serviciu” prin faptul că nu i-a ridicat ştampila şi dreptul de semnătură în bancă fostului administrator al staţiei Petrom Nădlac, D. V. (trimis în judecată într-un alt dosar), perioadă în care au dispărut din conturile societăţii 341.000 de euro: „Îi voi face plângere penală, pentru că în perioada 2010 – 2012, pentru serviciile aduse de D. V., a «uitat» să-i ridice acestuia ştampila şi dreptul de semnătură în bancă, în această perioadă sustrăgându-se din conturile societăţii aproximativ 341.000 de euro”.

Faptele, spune Marian Toader, sunt cu atât mai grave cu cât este vorba despre o societate în participaţiune, între OMV Petrom şi Consiliul Local Nădlac, deci a fost prejudiciat şi bugetul local al oraşului.

Dezvăluirile vin după ce OMV Petrom ar fi reziliat, ieri, contractul cu societatea lui Marian Toader, SC Vest Oil SRL, care administra staţia din Nădlac, şi după instituirea unui inventar, începând de astăzi, la respectiva benzinărie. „Profitând de problemele pe care le am acum şi care sper că se vor finaliza cu bine, OMV Petrom a reziliat unilateral contractul cu noi şi a dispus un inventar la benzinărie. Or, eu mă întreb cine a făcut predarea gestiunii din moment eu sunt acasă? În prezenţa cui de la SC Vest Oil SRL se face inventarul? Situaţia este cu atât mai deranjantă cu cât, de 25 de ani, de când sunt în domeniu, nu am avut nici o abatere. În plus, sunt pus în situaţia ca începând de astăzi să le desfac contractele de muncă celor 30 de angajaţi ai Vest Oil SRL”, susţine Marian Toader, care spune că în ultima perioadă au existat presiuni asupra sa pentru a ceda administrarea staţiei.

Acesta a declarat că se va adresa instanţei de judecată în acest caz, în paralel cu plângerea penală pe care i-o va face lui Adrian Nicolăescu.

Totodată, Marian Toader ameninţă cu noi dezvăluiri, care îi vizează pe managerii de zone de la OMV Petrom şi pe liderul de sindicat din cadrul companiei.

De remarcat, că potrivit lui Vasile Ciceac, primarul oraşului Nădlac, administraţia locală va angaja o firmă de audit care să verifice situaţia societăţii în participaţiune, iar dacă sunt sume de recuperat va fi demarată o acţiune de recuperare a lor la bugetul local.

Newsar.ro a solicitat un punct de vedere şi societăţii OMV Petrom România, dar acesta nu a venit încă.

  1. se dau in gat unii pe altii. de ce abia acum ies la iveala lucruri de acum 3-4 ani??

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.