Rețeaua de gaz, modernizată anul acesta pe mai multe străzi din Arad

Rețeaua de gaz, modernizată anul acesta pe mai multe străzi din Arad

Rețeaua de distribuție a gazelor naturale din municipiul Arad va fi înlocuită pe o lungime de 32 kilometri.

Suma de 12 milioane de lei va fi investite pentru înlocuirea de conducte și branșamente de gaze naturale din municipiul Arad.  Anul trecut, Delgaz Grid a modernizat circa 4 kilometri din rețeaua de gaz a municipiului Arad.

Alimentarea cu gaze naturale în condiții de siguranță și racordarea de noi consumatori la sistemul de distribuție a gazelor naturale sunt obiectivele principale ale Delgaz Grid, un rol important în realizarea acestora revenind investițiilor derulate de companie. Astfel, sistemul de distribuție a gazelor naturale din  municipiul Arad fost înlocuit, anul trecut, pe o lungime de circa 4 kilometri.

Totodată, au fost realizate și lucrări de protecție catodică a conductelor pe o lungime de 5 kilometri în localitatea Vladimirescu, jud. Arad.

Tot anul trecut, sistemul de distribuție a gazelor naturale din județ a fost extins cu peste 6 kilometri. Totodată, unul dintre cele 8 autolaboratoare achiziționate de companie pentru detectarea eventualelor scurgeri de gaze naturale a ajuns în dotarea echipelor care gestionează rețeaua din județul Arad.

Investițiile în modernizarea sistemului de distribuție reprezintă o prioritate și în acest an. În municipiul Arad sunt prevăzute a fi finalizate patru proiecte de investiții care constau în înlocuirea rețelei de gaz pe o lungime de 32 kilometri, valoarea investițiilor depășind 12 milioane de lei. 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.