RETIM colectează deșeurile și în 1 și 8 iunie. Casieriile și birourile de relații cu clienții sunt închise

RETIM colectează deșeurile și în 1 și 8 iunie. Casieriile și birourile de relații cu clienții sunt închise

Compania RETIM informează clienţii şi colaboratorii asupra programului de lucru din 1 iunie şi 8 iunie 2020, declarate zile libere legale.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă al companiei, „întreaga activitate de colectare a tuturor categoriilor de deşeuri din toate localităţile în care operează RETIM se va desfăşura conform programelor zilnice obișnuite. Nu există modificări faţă de orarele curente. Aceste programe sunt disponibile online pe site-ul nostru la adresa https://retim.ro/utile/programe-de-colectare/.

În ceea ce privește birourile de relaţii cu clienţi şi casieriile, acestea vor fi închise în data de 1 iunie şi 8 iunie. În celelalte zile ale săptămânii se lucrează conform programului obişnuit, între orele 8 și 16.

„Chiar dacă începând cu 1 iunie intră în vigoare mai multe măsuri de relaxare în viaţa socială, vă reamintim şi vă recomandăm să respectaţi regulile obligatorii de gestionare a deşeurilor pe care RETIM le-a comunicat de la începutul pandemiei de coronavirus, se mai arată în comunicat.

De remarcat, că RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email: contact@retim.ro și pagina oficială de Facebook.

De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 7 și 19.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.