REVOLTĂ în Vlaicu: „Să vină Bibarţ!” Primii la DEMOLAT, ultimii la REGENERAT (GALERIE FOTO + ACTE)

REVOLTĂ în Vlaicu: „Să vină Bibarţ!” Primii la DEMOLAT, ultimii la REGENERAT (GALERIE FOTO + ACTE)

Locatarii de la Z 12 şi Z 13 sunt revoltaţi după ce s-au trezit ocoliţi de regenerarea urbană cu care se laudă administraţia municipală.

Oamenii, care şi-au demolat garajele în urmă cu 10 ani (!) la îndemnul lui Gheorghe Falcă, s-au trezit că nici acum nu li se amenajează parcarea şi căile de acces spre blocuri. „Noi am fost primii care am demolat garajele, acum 10 ani, la îndemnul lui Gheorghe Falcă. De atunci tot aşteptăm să facă parcarea, că e plin de apă şi noroi aici când plouă”, spun locatarii de la Z 13.

Locatarii au crezut că măcar acum, în plină regenerare urbană, o să li se amenajeze parcarea şi aleile spre blocuri. Surpriză, însă! Regenerarea urbană a ocolit Z 12 şi Z 13. A fost momentul în care au început demersurile la Primăria Municipiului Arad, de unde li s-a răspuns să aibă răbdare (vedeţi fotocopii, mai jos). Toate la timpul lor, nu?, în condiţiile în care au fost primii din Vlaicu care şi-au demolat garajele…

Nemulţumiţi, arădenii din cele două blocuri îi solicită public primarului interimar Călin Bibarţ să dea dispoziţie ca parcarea şi căile de acces spre blocuri să fie amenajate în acest an. Timp ar fi, spun oamenii, mai ales că nu este vorba despre o suprafaţă mare. „Să vină domnul Bibarţ, să vadă ce e aici, cum ne rupem picioarele noaptea pe aleile astea. Falcă ne-a lăsat aşa de zece ani şi a plecat, sperăm ca actualul primar să nu facă la fel”, spun cetăţenii.

  1. Ati muscato rau de tot fraierilor iar acum voi dati dispozitie Primarului ce sa faca ceretii celui care a dispus demolarea~~

    Raspunde
  2. Unde locuiesc eu din 1983 nu s-a facut nimic..aveti rabdare

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.