ÎNGRIJORĂTOR! Ce au găsit niște copii în zona PARCULUI PĂDURICE (FOTO)

ÎNGRIJORĂTOR! Ce au găsit niște copii în zona PARCULUI PĂDURICE (FOTO)

Aradul nu mai este un oraș sigur. Cel mai grav este faptul că inclusiv copiii sunt în pericol în timp ce se joacă în parc, iar asta nu doar din cauza oamenilor străzii, ci și a ceea ce lasă în urma lor.

Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Arad a fost solicitat telefonic sâmbătă, 26 octombrie 2019, cu privire la existența unor obiecte periculoase și anume ace și seringi utilizate de către anumite persoane, acestea fiind depistate de către copiii care se jucau în zona Parcului Pădurice din Arad.

Voluntarii Asociației ASPA „One Life”, solicitați prin intermediul dispeceratului DGPL Arad s-au deplasat la fața locului, au localizat și ridicat respectivele obiecte în vederea colectării lor în recipiente special destinate categoriei de materiale tăietoare și înțepătoare din clasa deșeurilor medicale cu risc biologic ridicat. Acestea urmează să fie predate companiei speciale de colectare a deșeurilor periculoase, ulterior fiind distruse, informează DGPLA.

Misiunea fost asigurată în permanență de către agenții Serviciului Ordine Publică și Circulație din cadrul DGPLA.

  1. Ca cetatean ,care ma plimb frecvent in zona „parcului Padurice” constat ca este un parc total neingrijit si ar avea nevoie de macar doi politisti locali care sa identifice (nu sa amendeze)indivizii care nu respecta minime reguli de comportament si sa se ia masuri punitive ,nu financiare ci curatenie pe toata suprafata parcului,macar o luna de zile.Poate in felul acesta va fi mai curat si mai ingrijit parcul.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.