Tânăr LOVIT pe o TRECERE pentru PIETONI. Șoferița vinovată a FUGIT de la locul accidentului

Tânăr LOVIT pe o TRECERE pentru PIETONI. Șoferița vinovată a FUGIT de la locul accidentului

O arădeancă este cercetată penal după ce a lovit cu mașina un tânăr care traversa strada pe o trecere de pietoni. Femeia a fugit de la locul faptei.

Accidentul a avut loc luni, în jurul orei 18.50. „Un autoturism s-a deplasat pe strada General Vasile Milea, din direcția străzii Nicolae Grigorescu către strada Traian Moșoiu, iar la intersecția cu strada I.C. Brătianu a efectuat virajul la stânga, moment în care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, pe care l-a acroșat cu partea stânga față. Pietonul, un bărbat de 34 ani, din Arad, era angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Imediat după evenimentul rutier, femeia care se afla la volan a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind efectuate verificări pentru identificarea acestuia și tragere la răspundere.

„În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroul Rutier a fost identificat conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier în persoana unei femei de 41 de ani din Arad.  În cauza se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.