REVOLTĂTOR: De ce EXPERIENȚĂ au avut parte o MĂMICĂ și BEBELUȘUL ei de 11 luni la un centru de PERMANENȚĂ din Arad

REVOLTĂTOR: De ce EXPERIENȚĂ au avut parte o MĂMICĂ și BEBELUȘUL ei de 11 luni la un centru de PERMANENȚĂ din Arad

Inuman, incredibil, nesimțire fără margini, acestea sunt doar câteva dintre reacțiile unor mămici la o postare de pe o rețea de socializare făcută de o altă mămică în care aceasta își povestește experiența trăită împreună cu bebelușul ei de 11 luni la un centru de permanență din Arad.

„Bună seara mămici, vreau să împărtășesc cu voi experiența din seara aceasta”, își începe postarea o mămică care joi a fugit disperată cu bebelușul în vârstă de 11 luni la cel mai aproape centru de permanență după ce a observat că micuțul a fost mușcat de o căpușă.

„Am descoperit că bebe de 11 luni are o capușă, fuga repede la Genesys, acolo odată ajunși la cabinetul de urgențe o asistentă ne spune să așteptăm pe coridor, în cabinet doar ea și doamna doctor, aveau treabă importantă, mâncau semnite, da da…. se auzea pe coridor, după aproximativ 5-10 minute iese din nou asistenta și spune să mai așteptăm puțin… o întreb dacă scot căpușe, răspunsul doamnei doctor: «Nu am cu ce să o scot și e și mică căpușa și nu o văd» , păi și cum consulți da că tu nu vezi bine nici cu ochelarii??? Fuga la UPU , unde am fost luați imediat și în 15 minute am și plecat spre casă. Mulțumim doamnei doctor Kalman Ana”, povestește mămică revoltată pe bună dreptate de atitudinea acestor cadre medicale.

„Frustrarea mea e cum să mănânci semințe când ești de gardă și să lași un copil de 11 luni să aștepte să ce? Să termini tu punga sau?!”, își încheie aceasta postarea.

Postarea a strâns zeci de comentarii și a stârnit o adevărată revoltă, mămica fiind sfătuită să nu lase lucrurile așa, ci să depună o reclamație.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.