Rezultat foarte bun pentru Iulia Ghinga la Maratonul de la Viena

Rezultat foarte bun pentru Iulia Ghinga la Maratonul de la Viena

Olga Iulia Ghinga, membră a Clubului Sportiv Experienţa Multisport din Arad, a participat zilele trecute la cea de-a 32-a ediţie a Maratonului oraşului Viena. Organizată sub sloganul „Noi suntem Europa!”, această competiţie – cu o distanţă de 42,195 km – a reunit atleţi amatori şi profesionişti din peste 120 de ţări.

Olga Iulia Ghinga a trecut linia de finish amplasată în piaţa Heldenplatz, în faţa palatului Hofburg, cu un timp net înregistrat la categoria elite de 3 ore 22 minute şi 37 secunde. Conform acestui timp, Olga Iulia Ghinga s-a plasat pe locul 4 la categoria de vârstă „Femei – 40 de ani” (din totalul de 194 de concurente), locul 42 în clasamentul general feminin (din totalul de 1118 de concurente) şi locul 769 în clasamentul general (din totalul de peste 9000 de alergători participanţi la secţiunea maraton).

„Organizarea competiţiei a fost impecabilă, de la voluntari dedicaţi şi public numeros care au oferit suport moral prin încurajări frenetice atât de necesare atleţilor şi până la atmosfera de sărbătoare întreţinută de valsul vienez difuzat la megafoane de către organizatori. A fost o experienţă deosebită pentru mine, un vis devenit realitate!”, a declarat Olga Iulia Ghinga.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.