Rezultate finale la concursul de titularizare: Zeci de profesori care au depus conestații au obținut note mai mici

Rezultate finale la concursul de titularizare: Zeci de profesori care au depus conestații au obținut note mai mici

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Arad a făcut, miercuri, publice rezultatele la concursul de titularizare, în urma contestațiilor.

Așadar, în urma recorectării celor 127 de lucrări contestate, 74 de candidați au obținut note mai mari, 50 de candidați au obținut note mai mici, iar pentru 3 candidați situația nu s-a modificat, ei obținând aceeași notă.

Recorectarea lucrărilor a modificat și numărul notelor peste 5 (nota minimă pentru obținerea unui post de suplinitor în învățământul preuniversitar), respectiv peste 7 (nota minimă pentru obținerea unui post titularizabil în învățământul preuniversitar), deoarece 10 note au crescut peste pragul de 5, 11 note au crescut peste pragul de 7, respectiv 3 note au scăzut sub 5 și o notă sub 7. Statistica finală a sesiunii 2022 a Concursului național pentru ocuparea posturilor/catedrelor declarate vacante/rezervate în unitățile de învățământ preuniversitar este următoarea : 106 note sub pragul minim de 5, 196 note aflate în intervalul 5-7, respectiv 345 de note peste 7.

Candidații care au obținut note peste 7 pot participa la ședințele de repartizare din 29 iulie și 1 august pentru ocuparea pe o perioadă nedeterminată a unui post vacant din învățământul preuniversitar.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.