REZULTATELE VERIFICĂRILOR în cazul PRĂJITURII CU VIERMI de la o COFETĂRIE din Arad. Ce au CONSTATAT autorităţile

REZULTATELE VERIFICĂRILOR în cazul PRĂJITURII CU VIERMI de la o COFETĂRIE din Arad. Ce au CONSTATAT autorităţile

Inspectorii OJPC Arad au efectuat împreună cu inspectorii de la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) un control amănunțit la o cofetărie din centrul municipiului, după ce un arădean a depus o sesizare cu privire la o prăjitură achiziționată de acolo, în interiorul căreia soția sa ar fi găsit un vierme în timp ce-și hrănea micuțul de numai un an.

Controale au fost făcute atât la producător, cât și la locul de desfacere pentru a verifica fluxul tehnologic de producţie, modul de păstrare și depozitare, precum și încadrarea în data limită de consum a produselor din cofetărie, nefiind constatate nereguli.

Inspectorii au verificat trasabilitatea produsului și depozitarea materiei prime (zmeură, import Ungaria), iar concluzia verificărilor a fost că toate condițiile au fost respectate, ne-a precizat comisarul-şef adjunct al CJPC Arad, Gheorghe Iancu.

Citește și: 
PRĂJITURĂ CU VIERMI la o COFETĂRIE din Arad. Autoritățile fac VERIFICĂRI!

  1. Sa fim seriosi! cine da la copil de un an placinta cu smeura??? cred ca de fapt s-a incercat discreditarea cofetariei pt ca face concurenta la Libelula comunista si are cele mai bune produse din oras

    Raspunde
    • Si Libelula are prajiturile super bune, cu frisca naturala, asa „comunista” cum sustineti ca este! Daca spuneti ca cei de la Crisan sunt cea mai bina cofetarie din oras, imi pare rau, inseamna ca nu va pricepeti deloc! Nu contest, patiseria e super buna, dar prajiturile sunt cat se poate de artificiale!!!

      Raspunde
      • Libelula. Farfurii murdare. Personal care îți vorbește de sus si prăjituri vechi. A fost odată ok dar acum lăsa de dorit. In schimb crișan nota 10.

        Raspunde
    • Aaa..oamenii normali. La un an e cat se poate de ok sa guste copilul din prăjitură. Imi imaginez ca nu i-o fi dat felia intreaga..

      Raspunde
  2. Poate ca viermele era din fructe! Cine a facut vreodata prajituri cu fructe, stie!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.