Ritmuri africane în Parcul Pădurice! (GALERIE FOTO)

Ritmuri africane în Parcul Pădurice! (GALERIE FOTO)

În Parcul Pădurice a avut loc duminică, 17 august 2014, evenimentul intercultural „Ritmuri Africane”, organizat de Fundația Pro Prietenia Arad.
Acesta a avut loc la inițiativa voluntarilor din Zimbabwe, care au dorit un ultim contact cu comunitatea locală și drept urmare, au realizat o demonstrație de dansuri tradițional africane, la care au fost invitați să participe și arădenii.
Trecătorii, atrași de ritmurile fascinante și misterioase ale muzicii, au intrat în „jocul” tinerilor voluntari: au dansat, au făcut poze și s-au simțit bine împreună.
De cealaltă parte, pentru a crea o conexiune mai profundă cu țara și cultura voluntarilor, au fost expuse fotografiile realizate de membrii organizației în timpul vizitelor de studiu în Ghana și Zimbabwe. Cadrele surprinse dezvăluie o parte din frumusețiile și diversitatea acestui continent al contrastelor.
Voluntarii au sosit în Arad acum 9 luni și fac parte din proiectul SEV „Unity in Diversity”. Serviciului European de Voluntariat este un program finanțat de Comisia Europeană.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.