Român prins cu permis de conducere fals, cumpărat cu 1500 de euro, la frontiera Nădlac II

Român prins cu permis de conducere fals, cumpărat cu 1500 de euro, la frontiera Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Nagylak au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

În data de 23.05.2020, în jurul orei 1:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român K.L., în vârstă de 29 de ani, la volanul unui autoturism, marca Volkswagen, model Passat, înmatriculat în România.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din România.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut permisul de conducere din România, în schimbul sumei de 1500 euro, de la persoană a cărei identitate nu o cunoaște.

În cauză, poliția efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să
fie dispuse măsurile legale care se impun.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.