Tânăra CRUCIFICATĂ în Italia/ Ce au găsit anchetatorii în casa BESTIEI care A VIOLAT-O și apoi a UCIS-O!

Tânăra CRUCIFICATĂ în Italia/ Ce au găsit anchetatorii în casa BESTIEI care A VIOLAT-O și apoi a UCIS-O!

Un bărbat de 55 de ani, care locuieşte în zona Careggi (Italia) a fost arestat vineri de Poliţia din Florenţa în cazul româncei crucificate. Bărbatul a mărturisit că se face vinovat de moartea româncei Andreea Cristina Zamfir, în vârstă de 26 de ani. Polițiștii l-au identificat pe baza descrierilor furnizate de către femei pe care acesta le-ar fi violat în ultimii ani.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul are înclinaţii sado-maso şi disfuncţii sexuale.

„S-a terminat, s-a terminat, am făcut o prostie”, le-a spus Riccardo Viti poliţiştilor din Florenţa imediat după ce o echipă mobilă a intrat în locuinţa sa, vineri dimineaţa, pentru a-l aresta.

Anchetatorii au găsit în locuinţa bărbatului bandă adezivă identică celei folosite pentru imobilizarea victimei, scrie Corriere Fiorentino în pagina electronică. Banda era sustrasă din magaziile spitalului aflat în apropiere de casa ucigaşului, acolo unde, spun anchetatorii, lucrează prietena acestuia.

Autopsia a stabilit că românca a murit din cauza unei hemoragii interne care a fost provocată de actele de tortură la care a fost supusă.

Riccardo Viti a fost condus la sediul poliţiei, unde a mărturisit crima. „Fac acest lucru din răzbunare”, le-a spus el poliţiştilor care-l interogau.

După uciderea româncei, poliţia a audiat mai multe prostituate cu privire la acest caz. Ele nu au denunţat violenţe, dar aproape toate fuseseră contactate de un client care avea o furgonetă albă și le-a cerut să îi ofere un „joc erotic” asemănător celui care a condus la moartea româncei. Toate și-au amintit furgonul, un element-cheie în cadrul anchetei, care a devenit apoi o pistă către arestarea asasinului. Furgonul alb, un Fiat Doblò, este proprietatea tatălui ucigașului.

„După trei zile de căutări, am capturat bestia”, a declarat Raffaele Micillo, chestorul-şef din Florenţa. „Acum încercăm să facem legătura cu alte violuri”, a mai spus oficialul, mulţumind poliţiei şi carabinierilor.

Românca în vârstă de 26 de ani torturată şi ucisă în oraşul italian Florenţa va fi înmormântată în sudul Italiei, după cum a cerut familia acesteia, care beneficiază de asistenţa ambasadei României, potrivit agenţiei ANSA.

Cadavrul Andreei Cristina Zamfir (originară din Hunedoara) a fost găsit „crucificat”, luni dimineaţă, la periferia oraşului Florenţa, victima prezentând mai multe urme de tortură. Ipoteza analizată de anchetatori este cea a unui criminal în serie, a unui maniac. Potrivit ziarului La Repubblica, Andreea Cristina Zamfir se prostitua în zona oraşului Florenţa fără a fi „protejată” de vreo grupare de proxenetism. Din această cauză, anchetatorilor le este greu să stabilească locul în care românca a fost abordată de clientul care a omorât-o.

Autopsia a stabilit că Andreea Zamfir a murit din cauza unei hemoragii interne care a fost provocată de actele de tortură la care a fost supusă.

Foto: diariodelweb.it

  1. Acum toata romancele fac prostitutie si noi barbati suntem yoti hoti sa nu faca un romanceva ca in 15 min e deja arestat asa a fost si in caxul romancei omorita cuun pumn in statia de metrou si acum e liber si ne ride in nas e liber sa faca ce vrea

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.