Rusia SE PREGĂTEȘTE de RĂZBOI. Putin a chemat la antrenamente militare toți soldaţii trecuţi în rezervă

Rusia SE PREGĂTEȘTE de RĂZBOI. Putin a chemat la antrenamente militare toți soldaţii trecuţi în rezervă

Preşedintele rus Vladimir Putin a semnat joi un decret prin care îi cheamă la antrenamente militare pe soldaţii trecuţi în rezervă, după ce NATO a decis să înfiinţeze noi centre de comandă şi control în ţări de pe flancul estic, inclusiv în România.

„Cetăţenii ruşi în rezervă sunt chemaţi, în 2015, să participe la antrenamente de până la două luni, în cadrul forţelor armate ale Federaţiei Ruse din Ministerul de Interne”, se precizează în decretul semnat de liderul rus.

Condiţiile în care militarii în rezervă vor lua parte la antrenamente urmează să fie stabilite alături de autorităţile locale, în afară de partea de testare, care va fi convenită cu Ministerul Apărării.

Decizia de la Kremlin vine în contextul în care NATO a hotărât, joi, la reuniunea miniştrilor Apărării din statele membre, să înfiinţeze şase noi centre de comandă pe flancul estic, dintre care unul va fi în România şi va deveni operaţional din 2016.

De asemenea, Polonia, Bulgaria, Estonia, Letonia şi Lituania vor găzdui astfel de centre, care vor asigura „o prezenţă vizibilă şi continuă a NATO pe teritoriul aliaţilor estici”.

 

  1. Lumea arde in foc. Si PUTIN SE PIEPTINA.
    -VAGOANELE DE DROGURI CARE AU INTRAT IN RUSIA LA CEEA CE DUCE..

    Raspunde
  2. Indiferent cine «are dreptate», noi trebuie sa nu incurajam conflictele! Un razboi intre America si Rusia ne-ar duce in epoca de piatra sau chiar la disparitie ca rasa. Dupa parerea mea, niciunul nu-i mai breaz! Daca tot vor sa se bata, sa gaseasca alta planeta! Asta ne trebuie sa traim in pace si armonie!

    Raspunde
    • Inevitabil istoria a fost presisa sin biblie.sper sa piara rusi doresc o bomba mare in moscova inainte de toate ca toti aliati lui putin si cu el infrunte sa piara

      Raspunde
  3. Va rup rusii nicinu stiti ce va lovit ..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.