S-a deschis un nou depozit de materiale de construcţii (GALERIE FOTO)

S-a deschis un nou depozit de materiale de construcţii (GALERIE FOTO)

Man Electric Company Arad a deschis joi, 5 martie 2015, cel de-al doilea depozit de materiale de construcții. Situat pe strada Pădurii, la nr. 69, acesta este un magazin de brand, axat pe produse premium. Principalii producători reprezentați sunt ISOMAT (materiale hidroizolante, mortare, adezivi, materiale pentru reparații și vopsit, tencuieli și soluții pentru pardoseli industriale), Austrotherm (termosisteme din polistiren expandat și extrudat, profile pentru fațadă) și Schuller Eh’klar (diverse scule și accesorii pentru constructori).

La deschidere au participat reprezentanții celor 3 companii producătoare:

  • Laurențiu Monea, director vânzări ISOMAT România;
  • Cristian Zopota, reprezentant de vânzări ISOMAT, zona de vest;
  • Horia Munteanu, proiect manager Austrotherm;
  • Daniel Bandinschi, director vânzări Austrotherm, zona de vest;
  • Vasile Muntean, director coordonator vânzări, Schuller Eh’klar;
  • Papp Atilla, director de vânzări Schuller Eh’klar, zona de vest;

Începând de azi, constructorii și beneficiarii au la dispoziție o gamă largă de materiale premium pentru orice fel de construcții sau amenajări interioare. Noi credem că o lucrare este o investiție pentru viitor și de aceea este mult mai important să punem accentul pe calitate. În noul magazin avem produse premium a celor 3 producători – ISOMAT, Austrotherm și Schuller Eh’klar: soluții pentru orice tip de solicitare, de la simpla vopsea lavabilă sau tencuială decorativă, până la cerințe complexe de genul îndepărtării mucegaiului sau izolării termice, a declarat Raul Culda, manager al Man Electric Company Arad.

Iată ce pot găsi clienții în noul depozit Man Electric Company: soluții speciale pentru curățarea mucegaiului, vopsele lavabile antimucegai, mortare hidroizolante ideale pentru protecția împotriva apei în subsoluri și bazine, adezivi pentru gresie, faianță, piatră, cărămizi decorative, mozaicuri de sticlă, adezivi cu priză rapidă pentru spații profesionale, chituri de rosturi – produse de ISOMAT.

De asemenea, în noul depozit pot fi găsite diverse tipuri de sisteme de termoizolare (polistiren expandat și extrudat) pentru pereți, fundații, subsoluri, acoperișuri sau terase. Pentru înfrumusețarea caselor există profile pentru fațadă, din polistiren, cu încărcare redusă (profile pentru cornișe, chei de boltă, capiteluri, pietre de bosaj, ornamente, profile pentru ancadramente uși și ferestre) – produse de Austrotherm.

Nu în ultimul rând, pentru fiecare meșter, există diverse scule și accesorii, benzi, trafaleți și role – produse de Schuller Eh’klar.

Depozitul este deschis de luni până vineri, între orele 8 și 17, iar sâmbăta între 8 și 12. Informații despre produse se pot obține la sediu sau la telefon 0731.008.493.

[Galerie negăsită]

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.