Valentin Costea a fost operat pe creier şi este la Anestezie Terapie Intensivă. Care e STAREA TĂNĂRULUI arădean BĂTUT CRUNT

Valentin Costea a fost operat pe creier şi este la Anestezie Terapie Intensivă. Care e STAREA TĂNĂRULUI arădean BĂTUT CRUNT

Valentin Costea, un cunoscut pasionat de maşini din Arad şi proprietar al unui atelier de tunning auto, se află în aceste momente internat la secţia Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara.

Acesta a fost bătut crunt de un tânăr de 24 de ani chiar în atelierul de tunning auto pe care îl deţine în Parcul Industrial UTA, fiind descoperit în comă de gradul III/IV. Pentru că starea sa a fost una foarte gravă, acesta a fost transferat, aseară, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, la Timişoara, pentru a fi operat.

Potrivit personalului medical, Valentin Costea este stabil după operaţia de extirpare a unui hematom uriaş de pe creier, intervenţie chirurgicală care a avut loc aseară, la secţia Neurochirurgie a Spitalului Judeţean din Timişoara.

Costea se află în continuare în comă, dar îmbucurător este faptul că medicii, care se temeau pentru viaţa sa, au reuşit să-l stabilizeze.

Foto: Facebook

  1. Doamne ajuta! ii tinem pumnii!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.