VIDEO/ Harrison Ford S-A PRĂBUȘIT cu avionul. Care este starea actorului

VIDEO/ Harrison Ford S-A PRĂBUȘIT cu avionul. Care este starea actorului

Actorul Harrison Ford  (72 de ani) s-a prăbuşit, joi, cu avionul pe care îl pilota, o aeronavă de antrenament cu un singur motor, din Al Doilea Război Mondial.

Accidentul s-a întâmplat la scurt timp după decolarea de pe Aeroportul Santa Monica. Avionul a avut probleme cu motorul imediat după decolare şi actorul a încercat să facă o aterizare de urgenţă. Aparatul de zbor s-a prăbuşit pe un teren de golf din Venice, California.

Actorul este rănit, dar a reuşit să iasă pe picioarele lui din avion, a declarat publicistul său, Ina Treciokas.

Ben Ford, fiul actorului, a scris la scurt timp, pe Twitter, că tatăl său este „şifonat, dar ok”.

„Este exact aşa cum vă imaginaţi că este. Un bărbat incredibil de puternic”, a mai spus Ben despre tatăl său.

Departamentul de Poliţie din Los Angeles, care a anunţat că avionul avea un singur ocupant, însă nu i-a dat numele, a precizat că rănitul a fost dus la spitalul Cedars-Sinai în stare stabilă.

Harrison Ford este un pilot împătimit. El a mai supravieţuit unui alt accident aviatic. Într-un interviu acordat în 2008 pentru National Geographic, el a povestit cum a avut noroc să supravieţuiască unui accident de elicopter în urma căruia aparatul de zbor „nu a rămas tocmai intact”.

Foto: abcnews.com

  1. Dragi asazisii jurnalisti de internet, care va bateti joc de limba noastra: se spune „avion” si nu aeronava!!! Me-e rau de fiecare data cand va citesc articolele! Dar chiar nu va controleaza nimeni???

    Raspunde
  2. Băi nu v-ați găsit alt articol de comentat sau doar a-ți vrut să faceți conversație.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.