VIDEO/ S-a întors la soția lui după doi ani de ABSENȚĂ. Când a intrat în casă A RĂMAS ȘOCAT de CE A DESCOPERIT!

VIDEO/ S-a întors la soția lui după doi ani de ABSENȚĂ. Când a intrat în casă A RĂMAS ȘOCAT de CE A DESCOPERIT!

După doi ani de absență, un bărbat s-a întors acasă pentru a-și revedea soția. Când a pătruns în locuință, însă, a avut parte de o descoperire șocantă!

Eduardo R. de 48 de ani a stat în ultimii doi ani după gratii, unde a ajuns în urma unui viol pe care l-a săvârșit. Deși la început era vizitat de soția sa, în ultimul an, aceasta nu i-a mai dat niciun semn de viață.

După ce a fost eliberat din închisoare, spaniolul a mers acasă pentru a-și vedea soția, însă, când a ajuns în fața ușii apartamentului, nimeni nu i-a deschis. S-a gândit că soția sa lipsește de acasă, astfel că a spart ușa locuinței. Când a pătruns înăuntru a fost izbit de un miros îngrozitor. Pe pat zăcea un corp inert, pe care, bărbatul l-a confundat cu o păpușă. După ce s-a apropiat, și-a dat seama, însă, că era soția lui, care murise și se mumificase.

corp mumificat

Vecinii femeii, care locuia în Ciempozuelos, lângă Madrid, s-au plâns în repetate rânduri că din casă se simțea un miros de nesuportat. Poliţia a fost alertată şi de soţul femeii aflat în închisoare, care le-a spus polițiștilor că ceva nu este în regulă.

Un judecător a refuzat, însă, să permită autorităţilor să intre în apartament. Motivul: alte plângeri ale vecinilor, depuse cu ani în urmă, determinaseră că mirosul urât era cauzat de lipsa de igienă a femeii.

Trupul mumificat nu purta semne de violenţă. Medicii legişti vor efectua, totuşi, o autopsie pentru a stabili cauza morţii.

Sursa: 20minutos.es

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.