S-a lăsat bezna peste Moneasa. La propriu! (UPDATE)

S-a lăsat bezna peste Moneasa. La propriu! (UPDATE)

Compania Enel a tăiat curentul la Moneasa, după ce primăria nu a plătit facturile, comuna rămânând fără iluminat public stradal.

Comuna Moneasa a rămas fără curent, după ce primăria nu a mai reușit să achite facturile emise de compania Enel, aceasta din urmă luând deciza de a întrerupe furnizarea energiei electrice.

Președintele Consiliului Județean Arad precizează că instituția pe care o conduce a cerut să preia stațiunea, pentru a o repune pe picioare. „Am fost refuzați, rezultatul se vede, și nu mă refer doar la bezna care s-a lăsat peste Moneasa. Până acum, Consiliului Consiliul Judetean Arad i s-a reproșat că lumea nu merge la Moneasa pentru că drumul până acolo nu este suficient de bun. L-am modernizat și astăzi este unul dintre cele mai bune din județ! Problema adevărată însă nu era drumul, așa cum se vede și în această imagine (n.r. foto atașată). Problema adevărată este în modul în care această comună-stațiune este administrată de la nivel local, pas cu pas, spre dezastru…”, precizează președintele Consiliului Județean Arad.

„Din păcate, domnii de la Enel iar ne-au tăiat curentul pentru neplata facturilor și de data asta au fost mai hotărați și au deconectat iluminatul public in toată comuna! Urmează Primăria!”, este mesajul postat de viceprimarul comunei, Doru Miron, pe o rețea de socializare.

UPDATE: Ce spune Enel

„Alimentarea cu energie electrică a sistemului de iluminat public din comuna Moneasa, întreruptă ca urmare a neplății facturilor, va fi reluată, întrucât Primăria Moneasa a plătit astăzi, 10 februarie 2023, suma restantă. Enel Energie a emis corect facturile în cauză și a informat Primăria cu privire la întârzierile la plată, iar, alături de operatorul de distribuție a energiei electrice din zonă, E-Distribuție Banat, a informat cu privire la deconectare în caz de neplată a acestora”, transmite Enel Energie.

Sursă foto: https://www.facebook.com/iustin.cionca

    • De unde bani pt curent, dacă au abonament la Vodafone pt telefonia mobila de 10 mii lei pe luna, având în vedere ca un abonament cu toate beneficiile nelimitate costa 30 lei pe luna, clar când toți angajați primesc telefoane de 1000 de euro bucata ca alfel nu se explica un cost asa mare luna, aici sunt bani publici consumați.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.