S-A TREZIT din somn, ÎN MIEZ DE NOAPTE, cu o CREATURĂ CIUDATĂ pe piept! (FOTO)

S-A TREZIT din somn, ÎN MIEZ DE NOAPTE, cu o CREATURĂ CIUDATĂ pe piept! (FOTO)

O femeie din Miami s-a trezit îngrozită, în miez de noapte, după ce o creatură ciudată i se ghemuise la piept și sforăia de mama focului.

Femeia, în vârstă de 99 de ani, a sărit ca friptă din pat și a început să țipe panicată. Animalul exotic s-a speriat și a fugit imediat în podul casei, făcându-se nevăzut. A fost nevoie ca femeia să apeleze la experți pentru a-l captura.

012616+kinkajou+in+miami+home

Medicii veterinari sosiți, a doua zi, în casa femeii au tranchilizat animalul și au confirmat că acesta era un kinkaju, un mamifer care trăiește de obicei în pădurile tropicale din America Centrală și de Sud și arată ca o încrucișare între un raton și o maimuță.

Animalul a fost îngrijit câteva zile de medicii de la South Dade Animal Hospital, care au aflat, apoi, că acesta era animalul de companie al unui bărbat pe nume Raymond Fernandez.

Mamiferul, botezat „Banana”, scăpase din cușca în care îl ținea propreitarul său.

„Nu pot să cred. Am crezut că l-am pierdut pentru totdeauna”, a declarat proprietarul.

Kinkaju este un animal care își petrece cea mai mare parte a timpului în copaci. Are o coadă puternic prehensilă și picioare care apucă bine, pentru o mare agilitate în copaci.

Nocturn și erbivor, se hrănește cu larve, insecte și vertebrate mici. Kinkaju scoate sunete variate: scheunături, fluierături, mormăituri, gemete și lătrături, pentru a-și proclama teritoriul și a avertiza animalele de pradă.

 

Sursa: nbcmiami.com

Foto: healthyway.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.