S-au ales cu DOSAR PENAL de Crăciun! Mai mulți șoferi au condus BĂUȚI și FĂRĂ PERMIS, unul fiind implicat într-un ACCIDENT

S-au ales cu DOSAR PENAL de Crăciun! Mai mulți șoferi au condus BĂUȚI și FĂRĂ PERMIS, unul fiind implicat într-un ACCIDENT

Polițiștii au depistat în trafic, ​în perioada 22-26 decembrie, mai mulți conducători auto sub influența alcoolului sau care conduceau fără permis.

Ei au depistat conducând sub influența alcoolului, pe raza localității Sântana, un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,22 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost prins la intersecția a două străzi de pe raza localității Pecica, după ce ar fi intrat într-un cap de pod, un bărbat de 42 de ani, care fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,14 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe D.J. 682, un bărbat de 41 de ani din Frumușeni, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,12 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

​A mai fost depistat pe raza localității Secusigiu, conducând un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate.

​În cazul celor depistați conducând sub influența alcoolui, a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. ​Cei depistați în trafic încălcând normele legislației rutiere, sunt cercetați pentru conducere sub influența alcoolului și punere în circulație pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.