Un grup de tineri din Arad a lansat o aplicație care îmbină divertismentul cu câștigurile imediate

Un grup de tineri din Arad a lansat o aplicație care îmbină divertismentul cu câștigurile imediate

O aplicatie mobilă nemaintâlnită până acum va fi disponibilă în Android. Un grup de tineri din Arad au pus bazele unei aplicații care îmbina divertismentul cu oportunitatea de a obține câștiguri imediate.

Loot este un joc accesibil și competitiv care oferă premii jucătorilor și remunerație colaboratorilor.

Cum este posibil?
Descarci aplicația și începi sa joci. Loot are doua moduri de joc: play free și play to win.
În cadrul modului play to win jucătorul intră în cursa pentru premiile în bani puse în joc, fiind necesară doar achiziționarea unui pachet de bilete din shopul aplicației.
În modul play free, utilizatorul are șansa să testeze și să se antreneze pentru concurs. Dacă joacă însă free îndeajuns de mult, poate obține bilete gratuite pentru concurs.
Pe parcursul jocului, în ambele moduri, pe câmpul de joc, va apărea o valiza lucioasă care are abilitatea de a transforma cârtița într-un personaj cunoscut de toată lumea.

Loot își propune să-și mărească numărul membrilor echipei, acordând șansa tinerilor studenți și nu numai, de a fi remunerați constant și într-un mod plăcut.
Cei interesați pot scrie direct dezvoltatorilor pe office@lootgame.eu.

Fiind lansat concursul, la data de 31 ianuarie 2019, va fi acordat premiul pus în joc celui care va ocupa prima poziție a clasamentului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.