S-au SEMNAT CONTRACTELE. Câţi bani primesc de la Municipalitate principalele cluburi sportive din Arad

S-au SEMNAT CONTRACTELE. Câţi bani primesc de la Municipalitate principalele cluburi sportive din Arad

Primarul Gheorghe Falcă şi preşedinţii cluburilor AFC UTA, CS Atletico şi FCC ICIM au semnat, astăzi, contractele de finanţare cu Centrul Municipal de Cultură Arad.

Este vorba despre contractele aferente proiectelor declarate eligibile în prima sesiune de finanţare pe anul 2018.

Daniela Pădurean Andreica, directorul executiv al Centrului Municipal de Cultură, a făcut şi o scurtă  prezentare a ceea ce înseamnă una dintre liniile de finanţare nerambursabilă pentru care municipalitatea alocă fonduri substanţiale în fiecare an. „Este vorba despre promovarea sportului de performanţă, un program sportiv de utilitate publică ce este în atenţia municipalităţii de mai mulţi ani. Anul acesta ne-am străduit ca această procedură să fie finalizată ceva mai repede decât în anii anteriori ca să putem susţine sportul în  partea de campionat 2017-2018, a spus Daniela Pădurean Andreica.

De remarcat, că aproximativ 30 de structuri au solicitat sprijinul financiar al municipalităţii, iar pentru 80% dintre ele răspunsul a fost favorabil. Acest lucru arată că proiectele au fost bine întocmite şi că există deschidere din partea Primăriei Municipiului Arad pentru a susţine sportul de performanţă.

În prima sesiune de finanțări nerambursabile din 2018, Centrul Municipal de Cultură Arad a aprobat 19 proiecte la categoria „Promovarea sportului de performanță”. Dintre acestea, Asociația FC UTA a primit 3500000 de lei, CS Baschet – 1400000 lei şi CS Atletico – 80000 de lei.

Loading...
  1. dle Falca de ce nu faceti stadionul? Va trebuie 10 ani sa faceti un stadion de curtea scolii?? nici Motorul nu sunteti in stare sa-l faceti. ce fel de primar sunteti? Aradul e plin de gropi si de mizerie e praf si gunoi peste tot. nu va e rusine? nu va murdariti pe hainele alea scoase din cutie?? o sa ramaneti in istoria urata a orasului. asta vreti??

    Raspunde
  2. Daca s-au dat bani la UTA de ce s-au mai dat si la Atletico sau invers?

    Raspunde
  3. Mare Primar domnul Falca. Aradul a ajuns dintr-un oras odata stralucit o caricatura de oras de provincie, fara suflet si fara viitor. Bravo domnule Primar , mai laudativa peste tot si cand apucati cu marile realizari. Ma mir ca inca nimeni nu va dat un pumn in gura…Dar cred ca va urma cu siguranta

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.