S-a intrat în linie dreaptă pentru Preselecţia Miss Arad 2014!

S-a intrat în linie dreaptă pentru Preselecţia Miss Arad 2014!

Ultimele pregătiri sunt în toi pentru Preselecţia concursului județean Miss Arad, care va avea loc vineri, 13 iunie 2014, atunci când cele mai frumoase arădence își vor da întâlnire la un eveniment în care miza este reprezentată de alegerea finlistelor concursului.

Preselecția va avea loc în „LaMouche Society Club”, unde organizatorii pregătesc un festin de modă, tinerețe, culoare şi momente artistice alese pe sprânceană, toate asezonate din plin cu fete frumoase și multe surprize.

Fetele care doresc să participe la eveniment sunt așteptate să vină de la ora 18,30 în „LaMouche Society Club”, în ținută casual, cu pantofi cu toc și cu buletinul la ele. Acestea vor trebui să completeze formularul tip al concursului iar după validare vor fi rugate să defileze în fața juriului, de la ora 20. După concurs, începând cu ora 23, va fi sărbătorită reușita fetelor printr-un „After Party” de pomină, la același club. Intrarea este libera până la ora 00.

Finala proiectului va avea loc în această vară iar câștigătoarea va beneficia, pe lângă cadourile acordate de organizatori și sponsorii concursului, și de acces direct la cele mai mari evenimente de fashion și frumusețe din România.

„Miss Arad 2014” este organizat la fel ca în fiecare an de Asociația Non-Profit Angels Organization, fiind un eveniment cu scop caritabil și cu direcție educațională.

Regulamentul oficial proiectului este disponibil pe site-ul angelsgroup.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.