Marin Lupaş: „Soluţia reducerii costului cheltuielilor de întreţinere este la Gheorghe Falcă”

Marin Lupaş: „Soluţia reducerii costului cheltuielilor de întreţinere este la Gheorghe Falcă”

Într-un comunicat de presă, PSD Arad îi reaminteşte deputatului Claudia Boghicevici (PDL) că partidul din care face parte s-a opus în fiecare an reducerii costului cheltuielilor de întreţinere.

„Am văzut că doamna deputat Boghicevici a apărut alături de reprezentanţii ULAL şi a spus că va căuta soluţii pentru reducerea cheltuielilor de întreţinere. Doamna deputat se face probabil că nu ştie faptul că ULAL a iniţiat un proiect de hotărâre în CLM Arad, prin care cheltuielile de întreţinere puteau să scadă semnificativ. Proiectul a fost preluat de consilierii locali USL, am identificat sursele de finanţare în buget, dar a rămas o singură problemă: nu a vrut Gheorghe Falcă! Acesta a determinat un vot împotriva arădenilor în cadrul CLM Arad la fiecare dezbatere a bugetului. Vrem să îi transmitem foarte clar doamnei Boghicevici: soluţia reducerii costului cheltuielilor de întreţinere este la Gheorghe Falcă! Dacă vrea să facă ceva pentru arădeni cu adevărat, atunci să îl convingă pe primarul Aradului să renunţe la fântâni arteziene, la mansardarea Primăriei şi va avea suficienţi bani pentru subvenţionarea gigacaloriei. Este nevoie de acordarea unor subvenţii pentru gigacalorie până în momentul în care municipalitatea va reuşi să investească în reabilitarea reţelelor de transport a agentului termic. În momentul de faţă, arădenii plătesc nejustificat unul dintre cele mai mari preţuri din ţară pentru căldură şi apă caldă pentru că reţelele de transport nu sunt modernizate şi sunt pierderi uriaşe. Nu este normal ca oamenii să plătească pentru că administraţia locală nu ştie care sunt priorităţile cetăţenilor”, a spus Marin Lupaş, consilier municipal al PSD Arad.

 1. dle Lupas n-ati inteles pana acum ca dl. Falca detine solutia la toate problemele lumii ?? ce draq e asa de greu de priceput?

  Raspunde
 2. Cine pe cine sa subventioneze tovarasu?
  Toata lumea pe toata lumea sau toata lumea pe cei aflati in nevoie in mod real.
  Propunerea socialista a ULALA sa se subventioneze gigacaloria este jenanta fiindca presupune ca din banii tuturor, luati inclusiv de la cei nevoiasi, sa se plateasca o subventionare pentru toti, inclusiv pentru stabi, directori, milionari, bisnitari (care nu platesc nimic).

  Raspunde
 3. Acele fântâni arteziene despre care spuneti ar fi fost infrumusetat Aradul iar banii i-am fi primit de la UE. Iar de gigacalorie cum spune domnul/doamna de mai sus „Propunerea socialista a ULALA sa se subventioneze gigacaloria este jenanta fiindca presupune ca din banii tuturor, luati inclusiv de la cei nevoiasi, sa se plateasca o subventionare pentru toti, inclusiv pentru stabi, directori, milionari, bisnitari (care nu platesc nimic).”

  Raspunde
 4. As dori sa adaugat ca cei de la PSD nu au sustinut fantanele arteziene.

  Raspunde
 5. Las-o mai usor unchiesule , nu esti decat un mic fatarnic, , poate ne spui de ce ai votat trecerea strandului la Recons…… ori poate ai vreo datorie la Falcao ?

  Raspunde
 6. Lupas draga ce ai facut tu lA viata ta? ci ne esti ? nu am auzit sa fii ceva erou…sau acum te nasti ca erou aL aradului? lasa DOMLE CA SUNT DESTui

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.