S-a SCHIMBAT purtătorul de cuvânt la PNL Arad

S-a SCHIMBAT purtătorul de cuvânt la PNL Arad

Iustin Cionca, prim-vicepreședintele PNL Arad, a prezentat astăzi noul purtător de cuvânt al PNL Arad pe perioada campaniei electorale.

Candidatul PNL la funcția de deputat, Sergiu Bîlcea a fost numit astăzi purtător de cuvânt al PNL Arad pe perioada campaniei electorale.

„Îi mulțumesc șefului de campanie, Iustin Cionca, dar și președintelui PNL Arad, Gheorghe Falcă, pentru această numire. În următoarea perioadă voi aborda multe subiecte de interes pentru arădeni, dar și pentru colegii din administrație. Lăsând festivismul la o parte, vreau să vă spun că în ultimul timp atât în Consiliul Local Municipal, cât și în Consiliul Județean Arad,  există un val de negativism și o serie de contre produse de echipa PSD, care uită că rolul lor, dar și al nostru, în administrația publică este să reprezentăm interesele oamenilor. Ați observat evenimentele petrecute în ultimele săptămâni în CLM referitoare la situația CET și  Polaris, în care Aradul era să ajungă fără căldură și fără servicii de salubrizare în mai puțin de 2 săptămâni. Fac un apel către colegii din administrație, fie ei ALDE, PSD, PMP sau oricare altă formațiune politică, să respecte votul de încredere primit din partea arădenilor și să nu își bată joc de oameni”, a declarat Sergiu Bîlcea.

cionca-si-bilcea

 

 

 

 

Loading...
  1. Bă ați înebunit?? Șoferul âsta fotbalist ratat nu leagă două fraze iar voi…..de fapt de ăilalți ce sa spun….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.