Să o ajutăm pe OLIVIA NICOLA!

Să o ajutăm pe OLIVIA NICOLA!

Olivia Nicola este o fetiţă de 10 luni, singurul copil al familiei Dehelean.

Ea înseamnă un vis împlinit pentru Magdalena Dehelean, mama ei, care pierduse o sarcină inainte şi care îşi dorea foarte mult un copil.

Sarcina cu Olivia a fost una cu probleme, care din păcate prevesteau un viitor sumbru pentru fetiţă. Ea s-a născut cu o boală care îi afectează grav creierul, conform medicilor ea suferă de encefalomalacie multichistică, adică are porțiuni din creier fără activitate.

Deşi soarta i-a fost potrivnică, având nenumărate probleme de sănătate după naştere, ea s-a luptat din toate puterile ca să trăiască. Părinţii ei au încercat multe tratamente, în prezent fetiţa făcând terapie Vojta, hidroterapie, kinetoterapie clasică și stimulare vizuală și senzorială, care au avut rezultate pozitive.

Pentru ca sănătatea ei să se amelioreze simţitor este necesar să facă oxigenoterapie, care se realizează într-o singură clinică din ţară şi care costă 400 de lei şedinţa, ea având nevoie de 40 de şedinţe pe an. Medicii au recomandat şi un alt tip de terapii de recuperare, în Ucraina, care ar costa 10.000 euro pe an.

Singura ei şansă la o viaţă normală este acest şir de terapii foarte costisitoare, astfel că Asociaţia „Salvează o inimă” a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta familia Dehelean să treacă peste acest necaz şi pentru ca micuţa Olivia să se facă bine.

Donațiile pot fi făcute pe platforma de donații online, https://salveazaoinima.ro/campaigns/olivia-nicola-dehelean/ sau în conturile bancare deschise pe numele mamei:

Magdalena Dehelean: cont RO12BTRL03601201U23981XX (Lei) și RO84BTRL03604201U23981XX (Euro), nr. de tel: 0749.894.348
Persoană de contact a Asociaţiei „Salvează o inimă” este preşedintele asociaţiei Vlad Plăcintă, nr. de tel: 0752753540.
Sursa: faxnews.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.