SCANDAL cât CASA la PNL Arad: Primarilor li s-au pretins BANI pentru candidaturi. Unii REFUZĂ să plătească!

SCANDAL cât CASA la PNL Arad: Primarilor li s-au pretins BANI pentru candidaturi. Unii REFUZĂ să plătească!

Primarii liberali au răbufnit, joi seara, la şedinţa organizaţiilor din judeţ cu conducerea PNL Arad, când li s-a spus că trebuie să contribuie la partid cu suma de 6000 fiecare, sub ameninţarea că „dacă vreţi să candidaţi, atunci plătiţi!”.

Potrivit surselor noastre, mai mulţi primari au declarat că refuză să plătească aceste sume de bani. „Dacă au datorii, să le plătească. Ei (n.r. – liderii partidului) le-au făcut, nu noi. Deci, ei să le plătească”, a declarat un primar liberal, sub acoperirea anonimatului, pentru newsar.ro, ca urmare a faptului că în presă a apărut speculaţia că banii ar urma să fie folosiţi pentru plata unor datorii mai vechi.

De remarcat, că dacă în cazul comunelor candidaţii trebuie să achite la partid 6000 de lei, cei care candidează la primăriile oraşelor trebuie să scoată din buzunare 10500 de lei.

  1. ce e 1500 sau 2500 de euro pentru un primar?? hai sa fim seriosi! e mult circ pentru nimic

    Raspunde
    • Orlando citeste te rog noua lege electorala pt localele din 2016 unde se specifica clar ca fiecare candidat pt functia de primar si lista pt consilieri locali trebuie sa depună 6300 lei comuna, 10500 oras, 84000 municipiu si 105000 lista la cja si un nr de semnături la AEP pt a fii validată candidatura deci nu vor merge banii la partid !!!!! Of of of orlando !!!!

      Raspunde
    • Nu de nr. banilor ce cer sa plateasca pt. a candida ci gestul,nu simtiti ca e cam umilitor sa plateasca altcineva pt. faptele unora????

      Raspunde
  2. Da, stiu si eu ca trebuie sa dea fiecare candidat enspe salarii. Primarii nu au inteles asta, ci ca trebuie sa dea bani la partid. Poate nu li s-a explicat cum trebuie, poate li s-a explicat si unii nu au inteles. Pot sa-si depuna in schimb si pe cont propriu banii de candidatura in cont, nu neaparat la comun.

    Raspunde
  3. CUM SA FACI BANI ONLINE ! In aceste timpuri este nevoie sa inveti rapid cum sa faci bani online! Profita si tu imediat de acest sistem care te indruma pas cu pas si te invata cum sa faci bani online! Incepe urgent sa te instruiesti cum sa faci bani online! Noi, cu o echipa dinamica si tanara, suntem alaturi de tine si te ajutam cu cea mai mare seriozitate sa reusesti! Numai cand doresti cu cea mai mare seriozitate sa schimbi ceva in viata ta, cauta-ne la adresa de email: marianapoe91@yahoo.ro

    Raspunde
  4. Oare acest sistem nu invedereaxa coruptia? Oamenii,deveniti primari vor recupera ,,taxa,, pe ,,alte cai,,decat cele din salarii,adica din furturi pe care ai obligati sa le faca.Rusine,nu mai aveti minimum de respect fata de omul adevarat,de rand.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.