Scandal din cauza certificatului verde. Un bărbat a amenințat că aruncă în aer un centru comercial

Scandal din cauza certificatului verde. Un bărbat a amenințat că aruncă în aer un centru comercial

Autoritățile au fost puse astăzi pe jar de un apel la 112 prin care un bărbat anunța că va arunca în aer un centru comercial din Arad.

Potrivit primelor informații, luni în jurul orei 12 mai multe echipaje de poliție, jandarmerie și de la Poliția Locală au intervenit în zona Galleria Mall unde un bărbat scandalizat de faptul că nu a fost primit la Serviciul de Evidență a Populației fără certificatul verde a amenințat că va arunca în aer centrul comercial.

Se pare că cel care a anunțat autoritățile a fost chiar bărbatul în cauză. Acesta a sunat la 112 și a amenințat că va pune o bombă în centrul comercial. Forțele de intervenție l-au identificat pe cel care a făcut apelul la 112.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE/ „Astăzi, 29 noiembrie, în jurul orei 12.23, am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, de un bărbat de 31 de ani din Arad, despre faptul că are nemulțumiri privind eliberarea unei cărți de identitate motiv pentru care ar fi amenințat angajații Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor al municipiului Arad aflat în incinta unui centru comercial, cu faptul ca le da foc și le va pune o bombă. La fața locului s-au deplasat  mai multe echipaje de poliție și jandarmi precum și echipa pirotehnică din cadrul S.R.I. Timiș, totodată fiind luate masuri de evacuare și asigurarea locului faptei. Ulterior bărbatul a părăsit incinta centrului comercial, el fiind identificat de polițiști pe raza județului Timiș. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei în baza Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și O.U.G. 34/2008 privind organizarea și funcționarea sistemului național unic pentru apeluri de urgență. De asemenea, acesta a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Timișoara, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii stări de fapt și luarea măsurilor legale”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: Facebook, Aradtraffic

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.