SCANDAL în PNL: Falcă a încercat să-l LUXEZE pe Calimente!

SCANDAL în PNL: Falcă a încercat să-l LUXEZE pe Calimente!

Un nou scandal a izbucnit în rândul liberalilor arădeni, după ce Gheorghe Falcă (ex-PDL), co-preşedinte al filialei judeţene a noului PNL, ar fi încercat să-l luxeze, la Bucureşti, la conducerea centrală a partidului, pe deputatul Mihăiţă Calimente.

Potrivit informaţiilor noastre, Mihăiţă Calimente şi-ar fi rezolvat, la vârful partidului, o poziţie eligibilă pe lista cu care noul PNL Arad va candida, anul viitor, la Camera Deputaţilor. Din acel moment, Gheorghe Falcă, vechi adversar al acestuia, ar fi bătut pe la mai multe uşi din conducerea partidului, să-l „faulteze” pe deputat, în sensul de a-l scoate de pe lista de candidaţi.

Dacă ar fi să ne luăm după gura lumii, Falcă ar fi eşuat în încercarea sa de a-l trece pe linie moartă pe Calimente. Gestul co-preşedintelui PNL a ajuns însă la urechile deputatului, care s-a înfuriat nevoie mare pe Falcă, mai ales că – se ştie – nici nu-l prea are la inimă.

Conflictul dintre Gheorghe Falcă şi Mihăiţă Calimente este de notorietate în Arad, cei doi aducându-şi acuze grave sau având ramarci dintre cele mai acide unul la adresa altuia de-a lungul ultimilor ani.

Odată cu fuziunea dintre PDL şi PNL părea că a fost îngropat şi conflictul dintre cei doi. Realitatea ne demonstraz, însă, contrariul!

  1. astia doi se merita Falca si Calimente. s-au realizat din politica, politica ii va distruge

    Raspunde
  2. Falca ! fugi cu lupu, ca te face praf d-nul Calimente , pe Mihaita il iubeste tot natul liberal….pe cand pe tine mai Gheorghe ….mai toti vor sa te inlocuiasca la comanda PNL cu deputatul Calimente.

    Raspunde
  3. sa nu-i luxeze Calimente vreo mână aschiuţei de primar

    Raspunde
  4. Unu mai nenorocit ca altu

    Raspunde
  5. Aschilopatul de primar poate ia una in freza de la buldozerul de Mihai :))))

    Raspunde
  6. Falca va luxeaza pe toti penelistilor,nu fiti copii,el nu poate trai decat cu PISTRUII langa el.Urmeaza Cristina…ca doar stiti ca pe cei din pdl ia faultat.

    Raspunde
  7. rexaripax pat. 3 iulie, 2015, 9:28 am

    stati linistiti toti vechii liberali nu vor mai prinde nici o functie la urmatoarele alegeri !!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  8. Gogu,bradul si punguta de un leu !

    Raspunde
  9. falca ii prea îndrăgostit in perioada asta de consiliera PNL hunedoara Oana frinc nu face politica acum la arad ci la deva

    Raspunde
  10. rezultatul aliantei facuta la Bucuresti,fara dorinta majoritati FOSTILOR PNL-isti adevarati.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.