VIDEO/ Modul SURPRINZĂTOR în care sunt pedepsiţi soldaţii ucraineni BEŢI

VIDEO/ Modul SURPRINZĂTOR în care sunt pedepsiţi soldaţii ucraineni BEŢI

Datorită faptului că alcoolismul a început să fie tot mai frecvent în cadrul armatei ucrainene, superiorii militarilor care sunt fani ai desfătărilor bahice au venit cu idei ingenioase pentru a-i pedepsi.

După cum se poate vedea şi în videoclipul de mai jos, filmat în regiunea Donbass din estul Ucrainei, bărbaţii „turmentaţi” sunt obligaţi să stea în nişte cuşti de metal până îşi revin din beţie, cuşti care nici nu le permit să stea în picioare.

Apoi, când s-au mai trezit, sunt supuşi unor lecţii de disciplină şi sunt ameninţaţi cu excluderea din armată. Un lucru mai rău pentru ei ar putea fi faptul că astfel de detalii legate de comportamentul lor vor ajunge la urechile soţiilor, ceea ce i-ar pune într-o situaţie cel puţin jenantă.

Asemenea măsuri sunt necesare deoarece abuzul de alcool a devenit o practică tot mai întâlnită în rândul militarilor ucraineni, iar superiorii trebuie să o stopeze.

Sursa: Daily Mail

 

  1. Oare daca la noi s-ar implementa o astfel de lege ptr. betivii ce ” dirijeaza circulatia ” cum ar fi ? Oricum la noi politia e oarba cind vine vorba de betivi si biciclisti beti .Referitor la soldatii UKRAINIENI nu cred ca e o problema cu sotiile , ptr. ca votka se foloseste in loc de apa . Daca la noi ar pune in astfel de custi guvernantii care dorm in parlament pe bani publici cum ar fi ?

    Raspunde
  2. Daca tot va ocupati de stiri de ce nu faceti o actiune comuna cu politia rutiera de a depista in trafic betivi pe biciclete si biciclisti nesemnalizati corespunzator , biciclete care nu sint dotate cu far si catadioptrii biciclisti fara vasta reflectorizanta si scutere neinmatriculate sau cite doi copii pe un scuter , ori carute nesemnalizate in trafic noaptea . Ar fi benefic ptr. toata lumea si nu ar mai fi atitea accidente . Puteti propune o astfel de actiune celor de la rutiera.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.