SCANDAL/ Un primar arădean se REVOLTĂ împotriva conducerii Consiliului Judeţean! „Ne mai ia și la mișto! Rușine!”

SCANDAL/ Un primar arădean se REVOLTĂ împotriva conducerii Consiliului Judeţean! „Ne mai ia și la mișto! Rușine!”

Marian Toader, primarul comunei Zăbrani, a reacţionat vehement după o postare pe Facebook a preşedintelui Consiliului Judeţean Iustin Cionca.

Reacţia a venit ca urmare a unui mesaj politicianist a lui Iustin Cionca, preşedintele CJA dând vina pe PSD pentru starea jalnică a drumurilor judeţene, deşi de zeci de ani la conducerea forului judeţean s-au aflat aproape numai reprezentanţi ai partidului din care face parte.

Marian Toader îl acuză pe preşedintele CJA că a preferat să aloce sume uriaşe pentru „balta de la Ghioroc”, în detrimentul drumurilor judeţene.

Iată postarea preşedintelui CJA care a determinat reacţia vehementă a primarului din Zăbrani:

„Dragi prieteni, privesc și eu cu consternare la declarațiile recente ale președintelui CJ. Arad Iustin Cionca și, nu pot rămâne indiferent atât fată de modul ironic in care sunt tratați participanții la trafic pe DJ 691 ( Lipova-Zăbrani-Limita de județ Timiș), cât și la nesimțirea afișată față de toți locuitorii acestei zone, atunci când face analiza stării deplorabile a drumului judetean mai sus menționat! Întrebarea care se pune este, dacă acele „cratere” sunt doar din iarna asta de când au furat PSD-isti banii si i-au mutat la Teleorman?Suntem o rușine! De zece ani fac lobby pe lângă CJ. Arad, în speranța că cineva o să audă! Dar prioritar, pe agenda președintelui CJ. Arad este balta de la Ghioroc pt. care au fost alocați în ultimii doi ani, nu mai puțin de 2,2 milioane lei! Iar cu aroganța-i caracteristică, ne mai ia și la mișto! Rușine!”, a scris Marian Toader pe Facebook.

De remarcat, că atât Iustin Cionca cât şi Marian Toader sunt membri ai PNL.

  1. Dl Toader se pare ca nu-ti mai place in partidul asta. atunci demisioneaza nu astepta sa fii demis!!

    Raspunde
  2. Deci,un OM CURAJOS când, cu mult curaj,pune pe tapet o problemă reală,riscă excluderea atunci,cu gândul și fapta,ne întoarcem la trecutul atât de blamat! Te felicit fostul meu student MARIAN TOADER și îi desconsider pe,,ALȚII”(știu ei care). Îmi e rușine de atitudinea lor!!!

    Raspunde
  3. Stimabile „coleg” sub anonimat, sunt de 24 ani în acest partid la care am contribuit cu mii de voturi (și nu numai) la fiecare campanie electorală! Așa că nu esti tu în măsură sa-mi trasezi mie ce am de făcut pe viitor! Stiu că ești obișnuit cu „aplaudaci” așa că, fă-ți treaba cum trebuie și atunci vei avea și respectul meu! Caz contrar, te invit să-ți dai demisia, nu aștepta să fii demis!

    Raspunde
    • in ultimii ani mereu ati fost impotriva partidului. si cu dl Falca v-ati certat! meritati sa fiti dat afara, sa treceti la PSD sau la ALDE cu prietenul Pistru si Igas

      Raspunde
      • foarte bine ca a fost impotriva partidului. Se vede cum arata drumurile in Zabrani si cum arata in jurul Zabranului. Asta zice tot si despre domnul Toader si despre partid. Partid de corupti comunisti, la fel ca pesedeul.

        Raspunde
      • …DA Coleg ! Primăvara a întârziat mult pt. că e… PSD… Oricum peste un an când alianţa PSD +ALDE va câştiga detaşat voi veţi fi cu jalba în proţap că nu aţi fost înţeleşi şi de fapt voi ţineţi cu poporul şi că ar fi bine să rămâneţi pe funcţiile actuale şi că doriţi să fiţi primiţi cu drag în alianţă….

        Raspunde
  4. Domnule și distins primar 😎😎😎(PNL sau PSD, că nu mai știe nimeni în ce bărcuță mai sunteți, tot supărat că nu va ieșit jucăriile cu Lipova?😏😏 stiti Dvs cu primăria, ce să faci dacă vița de vie e de la Doamne, Doamne și e mai presus de primărie se întâmplă) cunoașteți situația drumului și știți prea bine că instituția CJA stă cu banii în cont de pe vremea cand preşedinte era dl. Ioțcu și că din cauza licitațiilor nu s-a putut realiza. Ați fost informat în permanență despre stadiul în care se află documentația, atât dvs. cât şi toți primarii unităților administrativ-teritoriale din județul Arad.

    Nu mai fiți așa trist domnule primar și analizați bine, în general răzvrătiții rămân singuri.
    PS: 😎😎 doar Borcea rămâne al tuturor..👌😌

    Raspunde
  5. Mariane, prin petrecerile ce le dai presei, te au băgat in seama? Sa nu te urmărească pe cand mergi la DNA?!

    Raspunde
  6. Noi nu ne permitem sa mergem in Dubai. Mergem la ghioroc la fel cum fac multi din Zabrani.

    Raspunde
  7. No primare,vezi cum sar postacii în jurul ciolanului? Tot tu ești de vina!

    Raspunde
  8. liberal convins 25 martie, 2018, 3:28 pm

    Gabi,Gabi..ce fel de Gabi ești? Ai orbul găinii?

    Raspunde
  9. Cuvinte mari….Licitatii, …bani in cont….amenintari sub diferite forme, dar drumul e dezastru, practic nu se mai poate circula. Adevarul este ca nu sunteti nici interesati si nici capabili …asa ca lasati pe altii

    Raspunde
  10. respect d-le primar!

    Raspunde
  11. De parcă ar fi numai zona Zăbrani! Toate drumurile din județ sunt sub orice critică. S-a ajuns la disperare și nu mă mir că acest primar are curajul să arate adevărata situație și adevărații vinovați: hoții de la conducerea județului, (asemenea cu cei de la conducerea țării). Să nu uităm că la Horia (din comuna cu primar PNL Vladimirescu) sute de oamenii au blocat drumul spart. Voi ce faceți, șirieni? Bot, dormi?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.