SCANDALUL pe tema stadionului UTA ia amploare: Constructorul, chemat la RAPORT în faţa Consiliului Local Municipal

SCANDALUL pe tema stadionului UTA ia amploare: Constructorul, chemat la RAPORT în faţa Consiliului Local Municipal

Marin Lupaș, consilier local municipal, îi dă un ultimatum primarului interimar Călin Bibarț legat de Stadionul „Francisc Neuman” şi ameninţă că îl va invit oficial pe constructor în Consiliul Local Municipal, să prezinte stadiul lucrărilor.

Încă nu avem un răspuns oficial din partea administrației locale pe tema Stadionului UTA”, transmite Marin Lupaș într-un comunicat de presă în care prezintă ce va face pentru a aduce informațiile solicitate de suporteri în lumina publică.

Prin adresa nr. 55945 din data de 17 iulie 2019, Marin Lupaș i-a adresat primarului interimar Călin Bibarț o solicitare oficială de a organiza „o întâlnire privind stadiul construcției Stadionului Francisc Neuman, alături de reprezentanți ai firmei constructoare, precum și alte părți interesate cum ar fi suporterii UTA”. De atunci au trecut mai mult de 30 de zile iar reprezentantul PRO România în CLM nu a primit nici măcar un răspuns.

Domnul interimar Bibarț, deoarece lui personal îi era adresată solicitarea, nu respectă Consiliul Municipal Local dacă consideră că nu trebuie să răspundă unei cereri oficiale. Lipsa sa de respect se extinde și legislației în vigoare, deoarece termenul de 30 de zile a expirat deja și nu a schițat măcar un răspuns, afirmativ sau negativ, nici o amânare până se consultă cu alți factori implicați, nimic – nimic! Arădenii care țin la UTA merită mai mult decât această fugă de responsabilitate pe care o afișează administrația locală actuală. În adresa din iulie solicitam ca analiza rezultată să fie prezentată publicului, împreună cu un termen clar de finalizare, un grafic de lucrări detaliat, precum și eventuale plăți suplimentare, astfel încât Consiliul Local Municipal să ia act de întârzieri și să acționeze în consecință. Dacă temporarul vârf al Primăriei Arad se tot ascunde și nu prezintă informații oficiale legate de stadion până la finele săptămânii următoare, voi propune oficial alături de alți consilieri ca la următoarea ședință ordinară a CLM să-l avem invitat pe constructor și să ofere acesta detalii publice legate de construcția stadionului”, a declarat Marin Lupaş.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

 1. Kkatii astia parca au facut stadionul pe banii lor.
  Verificati bine oferta ,contractul, devizul si lucrarile suplimentare care nu ar trebui sa existe .
  Luati in vedere si inchiderile alea cu tabla care ar fi trebuit sa reduca enorm costul lucrarii.
  Lucrez la sp judetean si aici hidroizolatia acoperisului au facut-o pe bani grei de 3 ori in ultimii 5-6 ani ! Ultima oara s-a platit 300000 de euro si ploua ca inainte pe blocul operator !

  Raspunde
 2. COMEDIE .COMIC SUNT TOTI AUTORITATILE. IMPTRUNA CU CONSTRUCTORUL MAXIM …..DE RASUL CURCILOR …..MAI POVESTESC ….,

  Raspunde
 3. COMEDIE .COMIC SUNT TOTI AUTORITATILE. IMPREUNA CU CONSTRUCTORUL …MAXIM …..DE …RASUL CURCILOR …..MAI POVESTESC ….,

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.