„Școala online este un eșec total, un simulacru de educație”

„Școala online este un eșec total, un simulacru de educație”

Învățământul românesc continuă să eșueze în derivă, pe fondul haosului guvernamental și a bramburelii generate de contrazicerile oficiale pe tema obligativității vaccinării, afirmă deputatul social-democrat Mihai Fifor într-un comunicat de presă.

 „Ba „nu este necesară”, ba este un „criteriu obligatoriu” de redeschidere a școlilor, afirmă autoritățile guvernamentale în totală contradicție. La cel mai înalt nivel, declarațiile ministrului Educației, Sorin Câmpeanu și cele ale șefului campaniei de vaccinare,Valeriu Gheorghiță, sunt total contradictorii. Pe scurt, o putere politică incompetentă, care a administrat prost pandemia și care nu avea cum să gestioneze eficient campania de vaccinare”, spune parlamentarul arădean.

Potrivit acestuia, responsabilitatea totală pentru acest dezastru o poartă în totalitate noul Guvern PNL – USR – UDMR, despre care afirmă că este „guvernul sărăciei naționale”.

„Cei care suferă sunt însă elevii, care sunt privați de șansa la educație. O generatie pe cale să fie compromisă din lipsa accesului corect și la timp la actul de învățământ. În calitate de cadru didactic cu experiență și de părinte afirm că, din păcate, școala online este un eșec total, un simulacru de educație, inaccesibil oricum pentru multe sute de mii de copii români, care nici măcar acum, după aproape un an de la declararea oficială a pandemiei, nu au primit tabletele necesare, iar peste 2000 de școli continuă să nu aibă acces la internet. Cât despre investiții în scolile și așa închise… am putea râde ca de o glumă proastă, dacă nu ar fi pe seama viitorului copiilor noștri”, a mai declarat deputatul social-democrat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.